Magyar Kezek Távbolt, Magyar Kezek Kft.

A Magyar Kezek távbolt működése során folyamatosan szeretnénk élővé tenni az anyaországbeliek és a kivándorolt, emigrált, menekült, munkát vállalni ideiglenesen elutazott, kiküldetésben levő, vagy külföldre született magyarok közötti kapcsolatokat.
Itthon a magyarság összefogásának egyre több szép példájával találkozunk, de közben sajnos egyre többen vesztik el állásukat, vagy küzdenek vállalkozásuk talpon maradásáért. A nagy bevásárló láncok és szorgos kínaiak pedig ontják hozzánk a külföldi termékeket. Viszont erősödik a kézműves termékek, a minőségi élelmiszerek, és általában a hazai termékek iránti igény is. Most még sajnos egy szűkebb körben.
Egyre többen vásárolnak tudatosan, megértve, hogy magyar munkahelyet támogathatnak, ha úgy választanak. Kézműves vásárok, magyar piacok nyújtanak egyre több teret a minőségi kézműves termelőknek. Helyi kis beszerző körök szerveződnek, ahol ismeretség és bizalom alapon jön össze vásárló és termelő. Valami tehát beindult. Ebbe a folyamatba szeretnénk bekapcsolni az idegenben élő magyarságot is. A Magyar Kezeken keresztül bekapcsolódhatnak a magyar termékek bizalmi vevő-termelő körébe. De egyszerűen dönthetnek úgy is, hogy egy szimpatikus gyártót, termelőt támogatnak termékei rendszeres vásárlásával.
A bizalmi távolság áthidalásán túl vállaljuk a fizikai távolság lefedését is. Korszerű fizetési módokkal megtámogatva és postaszolgálati rendszeres partnereinkkel együtt dolgozva a lehető legkedvezőbb módon juttatjuk el a hazai Magyar Kezektől a magyar termékeket a külhoni Magyar Kezekhez.
Nyújtsuk kezeinket egymás felé!
Egyúttal várjuk, és ismertetjük azokat a külhoni magyar gyártókat, szolgáltatókat, akik szívesen ajánlják fel portékájukat a közösségnek.
És egy új, magasabb szintű magyar összefogás jöhet létre, melyre mindannyian büszkék lehetünk.
A Magyar Kezek


Jelmondatunk

"Hintsük a hazafiságnak aranymagvait szünet és kifáradás nélkül ott, ahol lehet; úgy, amint lehet, s akkor, amikor lehet; amint az idő, hely és körülmények engedik: bár vetésünknek aranytermését arathatni talán csak késő unokáinknak engedtessék is."

Kisfaludy Sándor 1831. március 15.

(részlet a Vas vármegyéhez írott levélből)

Kategória: Kereskedelem » Kiskereskedelem
Helység: Magyarország,Veszprém,Veszprém
Cím: Magyar Kezek Kft. Stadion u 13/A Veszprém H-8200 Magyarország

Feladás dátuma: kedd, 2011. január 18.
Nézettség: 2,132

Név: Stadion u 13/A
Telefonszám: 1
E-mail:
Weboldal: http://www.magyarkezek.hu/