Noir et L'or

A város szíve. Király utca. Budapest "legpestibb" patinás részén, a szecessziós kandeláberek tövében tűnik fel a nemes fekete és arany színben pompázó, és narancssárgával fiatalított Noir et L'or étterem. Modern eleganciájával, kifinomult belső tereivel, művészi igénnyel kialakított, átlagon felüli megjelenésével a hamisítatlan francia stílus megtestesítője. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének szorosabb ismeretséget kötni a kolonális-francia és egzotikus irányvonallal fűszerezett konyhával. Kiváló borok a legjobb pincészetekből, a hagyományos magyar konyha fogásai mellett az afrikai konyhára jellemző fűszeres, a mediterrán gasztronómia könnyed és életigenlő, a karibi régió napsütötte, egyszerű ízei jelennek meg. A nyár beköszöntével asztalok és székek lepik el a hely előtti járdát, amely esténként az utca igazi gyöngyszemévé varázsolja a Noir et L'ort-t.
Itt minden együtt van ahhoz, hogy a kiváló ételek között válogatva, a finom borokat ízlelgetve eltöltsön néhány kellemes órát.

Nyitva minden nap 11:00-től 24:00 óráig
Asztalfoglalás 06 1 413 02 36

Üzleti ebéd minden hétköznap 11:30-tól 15:00 óráig
Vacsora 18:00 órától


Budapest, Király utca 17


Az étlapot és a szezonális fogásokat tartalmazó heti menükártyákat böngészve, a belső tér hangulata még inkább megérinti az éhes vendéget. A kínálatban per- sze nemcsak az európai gasztronómia fellegváraként ismert francia konyha reme- keit találjuk meg, de bátran válogathatunk a kongói származású séf egzoti-
kus fűszerezésű afrikai ételkölteményeiből, a me- diterrán konyha könnyed fogásaiból, és a magyaros konyha méltán világhíres, ínyenc ételeiből is.
A Noir et L’or-ban pillana- toknak tűnő, hosszú órákat tölthetünk el a különféle ételek és borok társaságában. Tu- catnyi előételből válogatva készíthetjük fel gyomrunkat egy komolyabb ételsor kós- tolására. A mostanában oly- annyira divatos mediterrán tapasokból hal, rák és zöld-
ségkrémmel készített válto- zatok közül választhatunk. A levesek és főételek forga- tagából pedig egyenesen a desszertek közé csöppen- hetünk, persze csak akkor, ha még bírjuk szusszal.
A remek ételek mellé a pincérek a legnagyobb körültekintéssel és szakérte- lemmel ajánlják hazánk is- mert borvidékeinek valamint az olasz, francia, spanyol és kaliforniai borrégiók palackba zárt zamatait. S ami a legna- gyobb és talán a legkelleme- sebb meglepetés, hogy mind- ez abszolút elérhető árakon, amit az étterem weboldalán ellenőrizhetünk is.
A tavasz közeledtével az ét- terem üvegtáblái kinyílnak, így az ételekkel, borokkal és színes koktélokkal a már kerti bútorokkal berendezett utcaszakaszon is közelebbi barátságot köthetnek a gaszt- ronómia rajongói.

Kategória: Turizmus » Étterem
Helység: Magyarország,Közép-Magyarország,Pest,Budapest
Cím: 1075 Budapest, Király utca 17

Feladás dátuma: szombat, 2011. január 1.
Nézettség: 1,817

Név: cafe & lounge
Telefonszám: +36-1-413-0236
E-mail:
Weboldal: http://noiretlor.hu/

   


Tetszik