NomadÉtel

Az ősi ízek fejedelmi ételfutára. Rendelés: www.NomadEtel.hu, nyitva 10-22 óráig minden nap, kiszállítás Budapesten és környékén.
Küldetés
A félreértések eloszlatása érdekében meg kell jegyezni, hogy minden ősi nép kenyere – szakrális szimbólumként - lapos és kerek volt, tehát egyáltalán nem csak a pizzának lehet ilyen formája, hanem a kenyérlángosnak is.

A NomádÉtel hálózat alapítói elkötelezetten vállalták fel a hagyományos Magyar értékrend képviseletét, a magyar termelők, a magyar gazdák segítését, a magyar népi kultúra közvetítését, megőrzését.

Valljuk, hogy Országunk gazdasági, és erkölcsi helyzetének megerősítése akkor, és ott kezdődik, ha mi magunk, az egyes emberek, a napi működésünk során kellő figyelmet fordítunk arra, hogy egymást segítő szándékkal éljük mindennapjainkat.

Beszerzéseink során külön figyelmet fordítunk a beltartalmi értékben gazdag alapanyagok vásárlására, a kiváló minőségű termékek megjelenítésére.

A vendégekkel való tisztes bánásmód, a hagyományos magyar vendégszeretet felelevenítése fontos szempont a működés során.

Miért egészségesebb a NomádÉtel?

A büfék, gyorséttermek, kifőzdék általában nagykereskedésben vásárolják meg az olcsó, kétes eredetű, előre elkészített alapanyagokat. A NomádÉtel beszállítói ezzel szemben őstermelők, minőségi termékeket gyártó magyar cégek – így mesterséges adalékok, színezékek, tartósítószerek és ízfokozók nem kerülnek ételeinkbe – ellenben teljes kiőrlésű liszt, bio alapanyagok, csírák, köles, hajdina, barnarizs és juhtúró igen. Az egészséges táplálkozás szempontjából a legfontosabb a természetesség. A húsokat, zsírokat mellőzni kívánó, vagy kifejezetten vegetáriánus vendégeink számára is sokféle étket és 100%-os natúrlevet kínálunk, így mindenki kiválaszthatja, hogy a természetességen belül számára mi a legjobb táplálék.
Beszállítóink:

* Szabó Malom - adalék- és lisztjavítószer-mentes, teljes kiőrlésű liszt (Magyar Termék díjas)
* Nagy Imre - Napsugár almalé és más 100%-os natúrlevek
* Ubornyák László őstermelő – kecskesajt
* Szita Méhészet – méz
* Erbike – lekvárok
* Arany Korona Szövetkezet
* Magyarok Húsa Kft.
* Stb.
A cégről röviden
A NomádÉtel ősi hangulatú, kiváló minőségű ételeket készít és szállít házhoz Budapesten. Egyedi receptek, őstermelőktől származó alapanyagok és lelkes elszántság!

ONLINE RENDELÉS MENETE:

ONLINE RENDELÉS MENETE:

1. Válogasd össze az étlapról a legfinomabb falatokat!
2. Nyugtázd a rendelést, add meg néhány fontos adatodat!
3. Fogadd a Nomád Ételfutárt!
Rendelésleadás
10-22 óráig minden nap
Kiszállítás

Szállítási területeink:

Ingyenesen szállítunk házhoz Budapest teljes területén (Csepel, és a 2., 12. kerületek egyes részeinek kivételével)

Budaörsre

Vecsésre

Törökbálintra a Tó utca, Bajcsy-Zsilinszky út, Szabadság tér, Kápolna utca, Diósdi út, M1 autópálya határolta területekre

A 2. kerület Duna, Szépvölgyi út, Alsó Zöldmáli út, Pusztaszeri út, Gábor Áron utca, Szilágyi Erzsébet fasor, Moszkva tér, Margit körút határolta területe ingyenes

A 12. kerület Alkotás út, Németvölgyi út, Érdi út, Hóvirág út, János Zsigmond utca, Kázmér út, Konkoly Thege Miklós út határolta területe ingyenes.
Minimum rendelési összeg: 1100 Ft.

500 Ft szállítási díj ellenében szállítunk házhoz Budapesten a 2., 12. kerületek, valamint Törökbálint azon részeire, amelyek az előző területeken kívül esnek.
Minimum rendelési összeg: 4000 Ft.

800 Ft szállítási díj ellenében szállítunk házhoz Csepelre, Pomázon, Ürömön, Budakalászon, Szentendrén, Pilisborosjenőn.
Minimum rendelési összeg: 8000 Ft.

Telefon
06 30 255 33 75
06-1/266 29 85

Kategória: Kereskedelem » Kiskereskedelem

Feladás dátuma: vasárnap, 2013. március 17.
Nézettség: 1,541

Név: Katona Annamária
E-mail:
Weboldal: http://www.nomadetel.hu