Steel-Ház Kft

Rólunk/Tervezés
Cégünk 1996 óta foglalkozik épületgépészettel Magyarországon, főleg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. 2001-ben kezdte el a HARDELL könnyűszerkezetes házak építését, az Európában már elismert Protektor jelzéssel ellátott termékekkel.

A németországi MAISCH Csoport által kifejlesztett tüzihorganyzott acél profi lház.Ez az építési rendszer megkapta az Építésügyi Minősítő Intézet engedélyét, mely nélkül Magyarországon künnyűszerkezetes ház nem építhető.

Cégünk ÉMI engedéllyel rendelkezik és az anyagok minőségét a MAKÉSZ védjegy és az ISO 9002 minősítés szavatolja. Ezzel és a megfelelő szaktudással segíteni kíván Önnek abban, hogy szép és meleg otthont teremthessünk családjának

A STEEL-HÁZ Kft a Megrendelők maximális megelégedettségére törekszik.Refencia házai megtekinthetők a következő településeken:Tokaj, Szegilong, Vajdácska,Sárospatak, Mikóháza.


Szükség esetén HARDELL rendszermérnökeink segítséget nyújtanak az Ön által megálmodott otthontervezésében.Önnek elég csak egy négyzethálós lapra felvázolni az elgondolását,a rendszermérnökeink a helyi városrendezési tervnek megfelelően,néhány nap alatt megtervezik.Ez még formálható a végső tervdokumentáció elött.Mi leegyeztetjük a közművekkel és a kész anyagot már csak be kell vinni a helyi építési szakhatósághoz.Mi levesszük a terhet az Ön és Családja válláról.

Kategória: Építőipar, építkezés » Generál kivitelezés
Helység: Magyarország,Észak-Magyarország,Borsod-Abaúj-Zemplén,Sárospatak
Cím: STEELHÁZ Kft, Budai Nagy Antal u. 60 Sárospatak 3980

Feladás dátuma: csütörtök, 2011. január 20.
Nézettség: 2,315

Név: Kalocsai Tibor
Telefonszám: 06 30 / 955 11 69
E-mail:
Weboldal: http://www.steelhaz.hu/