Magyarosi Árpád (Fiúka)

8 videó
Magyarosi Árpád (Fiúka) (Marosvásárhely, 1981. február 4. – Santa Cruz de la Sierra, Bolívia, 2009. április 16.) erdélyi magyar énekes, zeneszerző, író.

2009. április 16-án a bolíviai Santa Cruz Las Américas nevű szállodájában egy rendőri rajtaütés során kommandósok lőtték le Rózsa-Flores Eduardoval és Michael Martin Dwyerrel együtt, míg két másik társukat letartóztatták. A helyi idő szerint hajnali fél ötkor lezajlott akció nemzetközi megítélése azóta is vitatott. A bolíviai hatóságok utólag azt állították, hogy a csoport merényletet akart elkövetni Evo Morales bolíviai államfő ellen.
A holttesten később Magyarországon elvégzett boncolás jegyzőkönyvét, illetve az igazságügyi orvosszakértő véleményét alapul vevő rendőrségi szakértő csoport által készített vizuális rekonstrukció szerint miután rátörtek, Magyarosi megadta magát, kezeit felemelte, ennek ellenére hét lövést adtak le rá a kommandósok. A magyar orvosszakértő szerint a hét találatból egy sem volt közvetlenül halálos, az áldozat feltételezhetően 30-35 perc múlva tüdővérzés és a vér benyelése miatt fulladt meg. Orvosi segítséggel meg lehetett volna menteni az életét a helyszínen.

www.magyarosiarpad.hu/

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Péterné-Koncz Ilona
 

PIROS SZÍV, FEHÉR HÓ, ZÖLD LEVÉL



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2012. január 2. Nézettség: 1,918

   


Videó megjegyzések

hétfő, 2012. január 2. 08:48
Ének: Magyarosi Árpád
Dalszöveg: Mártonffy Miklós
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal