Kayamar (Magyaróvári Viktor)

6 videó
Magyaróvári Viktor 2011-ben került először a média figyelmének középpontjába, amikor megnyerte a T-Mobile zeneszerzőversenyét, a Rezene pályázatot. Ez után publikálta első, több saját kompozíciójának összefűzéséből keletkezett Youtube-videóját: a Wind Song Medley-t. Ebben főként az általa (amúgy Tolkien-módra) "feltalált" camirami nyelven énekel, 5 szólamban. Az igazi elismertséget mégis "The old ship of Zion" című videója hozta meg, amelyen nem mindennapi hangi adottságait kamatoztatva minden idők egyik legmélyebb basszus szólama hangzik fel.

Azonban Kayamar (ez Magyaróvári Viktor neve a camirami nyelven) nem csak az abszolútnál is jobb hallásával, több, mint 5 oktávos hangterjedelmével és nem mindennapi improvizációs képességével szeretne sikereket elérni: a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem karvezetés tanszakán végzett fiatalembert a SoulStorm show kórus vezetésére kérték fel, amelyben nem csak előadóként, karmesterként, de zeneszerzőként és tanárként is kiteljesedhet.

Youtube- és Facebook-oldalán sűrűn publikál újabb és újabb számokat, zenei kísérleteket. Kategorizálni nem lehet, komolyzenésznek túl vidám, könnyűzenésznek túl tudatos, jazznek túl kötött, kórusszerzőnek túl szabad. Ő Kayamar, az élő zene.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Kayamar (Magyaróvári Viktor) - Wind Song Medley (A Szél Zenéje)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2012. június 16. Nézettség: 371

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal