Marianna Lanteri

18 videó
Marianna Lanteri született: Sanremo (IM) 's 1979,szeptember 8-án. Azóta szenvedélye a éneklés, 1993-tól az ösztönzés, hogy részt vesz számos énekversenyen, amelyek között meg kell emlékezni: "Temple of Music "rendezte Maestro Erio Tripodi, és 1997-ben," Egy hang a Sanremo ", ahol tudott dolgozni jól ismert szerzők, mint például az olasz Angelo Vansiglio és Massimo Luca, írók és zeneszerzők a még híresebb Laura Pausini.

Ezekben az években nagyon örült, hogy énekeljen a helyi rangos Sanremo egy csoportja a hely. De az éneklés nem az egyetlen művészeti szenvedély Marianna; szenvedélye a tánc is az életében, és álmában hiszen fiatal kora hat éves, a szenvedély, amely addig folytatjuk, amíg tizenkilenc évesen, amikor a munkát már eltávolodott szülővárosában.

1996-tól 1998-ban Ventimiglia (IM), aki részt vett az ének iskolája Maestro Claudia Pisano, Konzervatóriumban diplomázott a Montecarlo (F).

1998 a fordulópont karrierje: ő tudja, Maestro Franco Bagutti, vezetője és alapítója az olasz Orchestra; Azonnal Maestro Bagutti Ő ismeri a megfelelő hangot zenekara és összehívja a Piacenza, otthon zenekara 1973 óta száma több dátumok, TV-műsorok és zenei események kényszeríti őt, hogy lépjen Piacenza, ahol Még mindig lakik.

Marianna az énekes a zenekar olasz Bagutti több mint tizenkét éve, 1998 októberétől 2011 januárjáig.

2000 és 2003 között részt vett "Buona Domenica" konténer program vasárnap délután a Mediaset által vezetett Maurizio Costanzo, Paola Barale és Laura Freddi kíséretében a zenekar a Maestro Demo Morselli.

2002-ben ő volt a "Maurizio Costanzo Show" (Channel 5).

2004-ben részt vett "A cirkusz a nyár" (Rete 4) által lefolytatott Emanuela Folliero.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Orchestra Bagutti - Canto di primavera



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2015. május 13. Nézettség: 460

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal