Dékány Sarolta

18 videó
Koós János nős, Dékány Sarolta pedig gyűrűs menyasszony volt, amikor visszavonhatatlanul egymásba habarodtak.


Jani sorsa már akkor eldőlt, amikor először meglátta a színpadon a miniszoknyában feszítő énekesnőt. Így fakadt ki barátjának: Ezért a nőért meg tudnék dögleni! Erről szól most az Alexandra Könyvkiadónál megjelenő könyvének egyik fejezete is.

Koós János élete legjobb döntésének tartja, hogy friss házasként azonnal elvált első feleségétől, hogy elvegye Dékány Saroltát.
– Az első feleségem csoda szép nő volt, de találkoztam egy még gyönyörűbbel, akit Dékány Saroltának hívnak. Amikor először megláttam, akkor eldöntöttem, hogy az nem lehet, hogy ne vele éljem le az életem. A mögöttünk álló, közösen eltöltött több, mint 35 év azt bizonyítja, hogy jól döntöttem – büszkélkedett Koós János a Borsnak.
– Amikor megismertem Saroltát, megéreztem, hogy ő az, aki meg tud tartani, embert tud belőlem faragni. És ebben is jó volt a megérzésem, bizonyítja ezt szerelmünk első gyümölcse Réka, és a második Gergő is, akiket nagyon-nagyon szeretünk – magyarázta az énekes, aki azt is elárulta, hogy az ő frigyük sem volt zökkenőmentes.

– A mi házasságunk titka talán az, hogy az egyik oldalon egy bohém vadállat, a másikon pedig egy borzasztóan bölcs, kulturált egyén van. Nem tudom kinek kell ezért hálát adnom, ha eljön az ideje, de megköszönöm neki. Amikor összeházasodtunk, egyetlen feltételem volt: soha ne kérjen arra, hogy ne menjek ki a Fradi meccsre. És soha nem is mondta. Természetesen nálunk is voltak kisebb viták, amiket sikerült mindig megbeszélnünk. Nem azt mondom, hogy a miénk a tökéletes házasság, de én boldog vagyok – jelentette ki határozottan Koós, aki még egy titkot is elárult a Bors olvasóinak: – Azt is a feleségemnek köszönhetem, hogy nyugodtan tudok otthon sírni egy klasszikus zenei darabon. Megteremtette nekem a lehetőséget, hogy nyugodt környezetben éljünk, és megajándékozott két csodálatos gyerekkel, akikre egész életemben vágytam – mondta meghatottan Koós.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Koós János Dékány Sarolta Koós Réka Koós Gergő - Itt Koósék



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2015. október 19. Nézettség: 958

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal