Dér Heni

32 videó - 2001
Heni a TV2 Megasztár első szériájában tűnt fel. Tehetsége már gyerekkorában megmutatkozott, hiszen 13 évesen a Temerini Tini Táncdalfesztivál első helyezettje volt a Vajdaságban. 2001-ben a Szabadkai Kifutó első helyét sikerült elnyernie produkciójával. 2005-től a Sugarloaf zenekar tagja lett. Kilenc évig az együttes frontembereként hatalmas szakmai sikereket ért el. A zenekar énekesnőjeként több ezer élő koncertet adott, a csapat a legnagyobb fesztiválokon lépett fel. Óriási népszerűségre tett szert az országban és az országhatáron túl.

Több televíziós produkció meghívott vendége volt, így szerepelt a Dalnokok Ligájában, az Ezek megőrültek című műsorban, a Hal a tortán adásaiban.2010-ben a Szenes Iván által létrehozott Kornay Mariann Alapítvány művészeti elismerését vehette át, amely a könnyű műfajban kiemelkedő teljesítményt nyújtó művészeket díjazza.Tagja volt az egykor Miklós Tibor nevével fémjelzett Rock és Musicalszínháznak. Olyan művészekkel játszik egy darabban, mint Bodrogi Gyula, Makrai Pál vagy Nádas György.

Dér Heni tavaly döntött úgy, hogy szólókarrierbe kezd, amelynek első slágere a Turn It Up volt, amelyből videoklip is készült. Dalát az első héten 160 ezren töltötték le. Második kislemeze az Ég veled! még ennél is nagyobb sikert aratott, hiszen első lett a rádiók játszási listáján, de nemcsak a dal dübörög az összes országos és helyi rádióban, de a dalra készített klip is óriási sikerrel szerepel a tévékben és az összes video- megosztó csatornán. Heni sikerét jól mutatja, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválra is beválogatták a szerzeményt, amellyel eljutott A Dal középdöntőjéig, és külön örömet jelentett számára, hogy mindezt a közönség szavazatával tudta elérni. Az Ég veled nézettsége elérte a 3.000.000-t.
Decemberben Dér Heni – Intro címmel megjelent első szólóalbuma, amelyen az Ébresztő című dal újra bekerült az Eurovíziós Dalfesztiválra.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Dér Heni: A régi ház körül



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. január 7. Nézettség: 535

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal