Accept

8 videó - 1996
Az Accept egy német heavy / power metal együttes, amely 1971 és 1997 között működött. Hét év szünet után 2004–2005-ben álltak össze egy turné erejéig, majd 2009-ben új énekessel készítettek új stúdióalbumot.

Az Accept első stabil felállása Udo Dirkschneider énekesből, Wolf Hoffmann és Gerhard Wahl gitárosokból, Peter Baltes basszus gitárosból és Frank Friedrich dobosból állt. Friderich és Wahl otthagyták az együttest az Accept megjelenése után, mert nem állt szándékukban professzionális zenészekké válni. A helyükre Stefan Kaufmann és Jörg Fischer érkezett. Ezzel az új felállással kezdtek neki az új album felvételének 1980-ban. Az I’m a Rebel album hívta fel a média figyelmét a csapatra, ekkor kérték fel őket először televíziós felvételre.

Az Accept számára az igazi sikert a következő albumuk, a Balls to the Wall megjelenése hozta, ami különbözött az eddig megjelentektől. Ez egy konceptuális album volt, olyan dalokkal amelyek komoly társadalmi problémákról szóltak, mint például a politika, a homoszexualitás, a különböző emberi kapcsolatok. A címadó dal a Balls to the Wall az elnyomás ellen tiltakozik, a Fight It Black a társadalomba beilleszkedni képtelen emberekről szól, miközben az alkalmazkodás ellen harcol.

1985-ben jelent meg a Metal Heart, hamarosan utána pedig a Kaizoku-Ban EP, ami egy Japánban felvett koncert-lemez. Az albumok sorában a Russian Roulette következett 1986-ban, amin a Scorpions producerével Dieter Dierkszel dolgoztak együtt.

1990-ben kibocsátottak egy koncert-felvételekből álló összeállítást Staying a Life címmel,1993-ban megjelent a Objection Overruled,1994-ben a Death Row című albumuk,és a Predator című, ami 1996-ban jelent meg.

Az Accept utolsó turnéja a Predator album népszerűsítésére indult, keresztül Amerikán, Európán és Ázsián, majd Japán fővárosában Tokióban ért véget.

Mindazonáltal 2005-ben újra összejöttek egy rövid megemlékező turnéra, melynek utolsó állomása 2005. augusztus 27-én volt Bulgáriában, de emlékezetes koncertet adtak előtte Budapesten, a Sziget fesztiválon is.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

ACCEPT - Teutonic Terror



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2011. december 17. Nézettség: 604

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal