Christina Perri

23 videó - 2010
Chrsitina Perri egy amerikai énekes és dalszerző Filadelfiából. 2010-ben fellépést nyert a híres FOX televízióba, amely még ismertebbé tette.

Philadelfia egy külvárosában nőtt fel bátyjával, Nick Perri - vel, aki korábban gitározott a Shinedown , Silvertide , Perry Farrell és Matt Sorum nevű bandákban. Christina teljesen egyedül tanult meg gitározni, mindössze 16 évesen. Többek között olyan zenészek hatására, mint a Blind Melon együttesből Shannon Hoon.

21. születésnaján Los Angeles-be költözött Perri. Még ebben az évben férjhez ment, és elkezdte termelni zenei videóit. 18 hónappal később elvált, és vissza költözött Filadelfiába a 2009 - es év végéig. Ez idő alatt írta első videóklippjének számát, a Jar Of Harts. Később vissza kültözött Los Angeles-be, ahol nappal pincérnőként, este klubbok énekenőjeként dolgozott. A So You Think You Can Dance nevezetű show-ban lépett fel először nagy teljesítményű előadókkal. Az itt felvett előadásából 48.000 digitális másolat debütált a Billboard Hot 100- on # 63 és # 28-án elérte Billboard 's Hot Digital Songs elnevezést. Egy hónapon belül az eladott felvételek száma több mint 100.000 példányra becsülhető. Később ezután az Atlantic Records- al aláírt egy egyezményt, azóta a kiadója Perrinek. oadrunner Records továbbra is támogatni fogja "Jar of Hearts" c. dalát a rádiókban. Július 29-én Jay Leno Tonight Show - jában lépett fel hatalmas tömeg előtt. Első videóklipje, a Jar of Hearts c. dalhoz 2010 - ben jött ki, amelyet Jay Martin rendezett.

Perri debütáló albuma, melynek neve Lovestrong, a tervek szerint 2011 május 10.-én meg, mely ún. előalbuma lesz az "Arms" c. dal kislemeze. A legújabb Twilight Saga: Braking Down c. film betétdalát is ő énekli.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Christina Perri - Jar of Hearts (Official Music Video)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2012. szeptember 7. Nézettség: 270

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal