Eric Peterson

14 videó
Eric Peterson ( Alameda , California , 1964 . május 14. -) Egy Amerikai Gitáros, székek és Testament NEVŰ thrash metal Együttes Reven Valte ismertté a 1980 években .
A Sved / Mexikói származású Gitáros 1983-ban és Legacy NEVŰ alapította zenekart, Amely lim évvel később Testamentre változtatta, és Nevet, ÉS A nyolcvanas évek Második felében kiadott albumaival és Nagy Négyes Thrash Metal ( Metallica , Slayer , Megadeth , Anthrax ) és a legnépszerűbb együttesnek UTÁN számított egy bűvész műfajában.

Az 1990-es és a thrash metal stílusban években tapasztalható hullámvölgy ÉS A zenekart Sujtó Folyamatos tagcserék ellenére és Eric Peterson fődalszerző ÉS AZ énekes Chuck Billy és Testamentet életben tartották, Amely már van folyamatosan koncertezik ÉS Nagyobb szünetekkel Ugyan, de időről időre Új albumokat is készít.

Peterson 2000-ben és basszusgitáros Steve DiGiorgioval ( Sadus , halál , Testament), Jon Allen (Sadus) dobossal es Steve Smyth ( Vicious Rumors , Nevermore , Testament) és Szimfonikus megalapította gitárossal fekete metalt Játszó Dragonlordot , ellenszavazat Ahol szerint csak gitározik, de énekel is . A Dragonlordnak Eddig Két album jelent meg.

Sorana karrierje Peterson főleg Gibson gitárokat használt, de jelenleg Saját tervezésű, Old Skull V NEVŰ Dean gitárján játszik.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

XDR FIREBIRD WRECK IN VEGAS SCSN 7 ERIC PETERSEN



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2015. április 17. Nézettség: 194

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal