Orquestra Caravelli

1 videó
Caravelli, valódi nevén Claude Vasori, (született szeptember 12, 1930, Párizs) egy francia-olasz zenekar vezetője, zeneszerző, hangszerelő zenekari zene.
A fia egy olasz apa és francia anya, Vasori eredetileg utasította a zene édesanyja zongorázni és voiceolására / harmónia hét éves, és később, amikor ő volt tizenhárom kezdte, hogy vegyenek részt a párizsi Conservatoire.

Húsz-ben szakmailag turnézott, kísérő énekesek zongorán, és a 26 éves kezdte és karmester.

Vasori vette színpadi nevét 1956-ban az újonnan bevezetett twin-jet Caravelle-re Caravelle Aerospatiale. Ez a sík volt az első sugárhajtású létre a rövid távú piacon. Az első Caravelle lépett szolgálatba az Air France május 9-én, 1959-ben tette még olaszos tiszteletére apja eredetét, a változó az utolsó betű: "CARAVELLI et son Violons magiques / & ő Magnificent Strings".

1959-ben a segítségével a francia jazz zenész Ray Ventura, ő kapott egy szerződést alkotnak saját zenekarát orientált popzene. Aláírta a szerződést a francia lemezkiadó Versailles. Első albuma Dance Party került rögzítésre. Engedélyek alapján ezek a korai felvételek is megjelent, nemzetközileg (20th Century Records Amerikai Egyesült Államok, Ariel Argentínában, Brazíliában és Fermata Discophon Spanyolországban).

1962-ben komponált Et Satan vezeték Le Bal eredeti filmzene alatt az igazi neve, francia film főszereplője a fiatal Catherine Deneuve. 1963-ban komponált Accroche-toi Caroline! amelynek felhasználásával a BBC, mint a téma a Vision On televíziós sorozat.

A Versailles label-t megvette a Columbia Records 1964-ben szélesebb körű terjesztése a termék iránt aranylemez Franciaországban, Japánban, Izraelben és Dél-Amerikában. Brazíliában az első megjelent CBS album címmel Voyage Musical, Argentínában Merci Cherie. A zenekara ő is készített felvételeket, Maurice Chevalier és Charles Trenet (La mer / a tengeren túl) között más énekesek. 1970-ben komponálta a zenét a film L'Homme Qui vient De La Nuit, főszerepet játszott Ivan Rebroff, és ugyanebben az időszakban készített egy albumot az USA-ban. Az első Japán élő koncert rögzítésre 1972-ben a CBS.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Caravelli - 20 Grandes Exitos Full Album



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2015. június 30. Nézettség: 614

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

33 megjegyzés | 1 / 4 oldal « 1 2 3 4 »