Cock Robin zenekar

23 videó
Cock Robin egy amerikai pop-rock zenekar, többnyire népszerű a 1980-as, elsősorban a kontinentális Európában, ahol sikereket ért. A zenekar alapította az énekes-dalszerző Peter Kingsbery 1982-ben feloszlott 1990-ben, és a református 2006-ban.
Neveztek el egy 17. századi történet címe: "A házasság a Cock Robin és Jenny Wren", a zenekar alakult San Francisco, Kalifornia és írták alá a CBS Records. Cock Robin névadó debütáló albuma került elő Steve Hillage. Ez nagyrészt figyelmen kívül hagyta a saját hazájában, mint a legtöbb a termelésüket, de ez egy éjszakai sikert Európában, különösen Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Írország, Portugália és Hollandia, ahol a kislemez ", ha a szíved gyenge "," The Promise You Made "és" azt hittem, az én oldalamon "lett nagy slágerek (ami például az utóbbi két kislemez tetőzik száma 1 és 4-es számú, illetve a holland nyelvű részén Belgium ) , és az album maga a chart-fedő. "Amikor a szíved gyenge" volt a zenekar csak chart egyetlen az USA-ban, amikor elérte a 35. számú, a nyár végén a 1985 is lett a rádiót kedvenc Dél-Afrikában 1986 elején.

Közepén 1987-ben a zenekar, csökkent az eredeti kvartett a duó Péter Kingsbery és Anna LaCazio, kiadta a második albumát, Miután Itt keresztül Midland által termelt Don Gehman, aki korábban már dolgozott együtt John Mellencamp, többek között. Mint a debütáló, Cock Robin második albuma magára vonta a figyelmet az európai kontinensen, ahol elérte a Top 5 és szerzett találatot a kislemez "a sarkon" (európai Top 20 hit, Skandinávia és Olaszország), "a legnagyobb Bolond az összes "és" El Norte ".

Két évvel később, 1989-ben, a zenekar kiadta a harmadik, és, hogy sok kritika, legkiválóbb album, First Love / Utolsó rítusok, a Roxy Music veterán Rhett Davies szerepében termelőtől. Mint a korábbi kiadásokban a LP jártak jól a kontinentális Európában, de mivel a rossz gazdálkodás és a promóció, nem hogy hatást az USA-ban. A duó útjai szétváltak röviddel megjelenése után az album, és egy európai turné, a Kingsbery kiadott egy sor szólóprojektek (3 album angol, 1 francia) Franciaországban, elsősorban a sláger "csak a legjobb" rögzített a Michel Berger & Luc Plamondon koncepció zenei album "Tycoon", az angol dalszövegek Tim Rice 1992-ben Anna LaCazio felvett saját szólóalbuma esznek élet körül 1992-1993, de csak hivatalosan is megjelent teljes egészében letölthető 2009.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Cock Robin - The Promise You Made



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2015. szeptember 24. Nézettség: 214

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal