Claudia Mori

14 videó
Claudia Mori (született Claudia Moróni, Róma, február 12, 1944), egy olasz színésznő, énekesnő, televíziós producer, és felesége az énekes Adriano Celentano.
Ő kezdte a karrierjét show business, mint egy színésznő játszik musicalekben, hanem a nagy filmek, mint Rocco ei suoi Fratelli (Rocco és testvérei) által Luchino Visconti és Sodoma e Gomorra (Szodoma és Gomorra) által Robert Aldrich.

1963-ben találkozott Adriano Celentano a film meg a Uno Strano tipo ("A Strange típus"). Meglepő, Celentano elhagyta a barátnője Milena Cantù, és 1964-ben feleségül vette Claudia, titokban az éjszaka, a templom a San Francesco a Grosseto. Szült három gyermeket: Rosita (1965), Giacomo (1966) és a Rosalinda (1968).

1964-ben, ő járt a Super Rapina a Milano ("The Great rablás Milánóban"), az első film rendezője Celentano. Azóta színészi karrierjét szenvedett a visszaesés, a javára, hogy az énekes, 1964-ben, sőt, nem guardarmi ("Ne nézz rám"), ő kiadta első albumát. A másik oldala a bakelit lemez tartalmazza a fedezete Kis Éva, quello che ti DICO ("amit mondok", a Locomotion).

Ő ért el nagy sikert, miközben énekel férjével, 1967-ben a La coppia più bella del mondo ("a legszebb pár a világon"), és 1970-ben megnyerte a Sanremo Zenei Fesztivál, a "Chi nem Lavora nem fa l'amore "(" Azok, akik nem működnek, nem szeretkeznek ").

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

♫ Claudia Mori ♪ Buonasera Dottore ♫ Video & Audio Restaurati HD



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2015. október 5. Nézettség: 160

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal