Starbuck

29 videó
Starbuck a rock zenekar, alakult Atlanta, Georgia 1974-ben a billentyűs / énekes / producer Bruce Blackman és marimba játékosa Bo Wagner. Mindkét Blackman és Wagner, valamint a gitáros Johnny Walker, már korábbi sikert Mississippi-alapú "napfény pop" csoport Eternity Gyermekei, scoring Billboard Hot 100 találatot a "Mrs. Bluebird" a 1968 nyarán.

Starbuck debütáló kislemez, a "Moonlight úgy érzi, jobb", elérte a 3-as helyzetben a Billboard Hot 100 kislemez listákon 1976-ban Bár a zenekar sosem újra létrehozza a sikeres debütáló, több dalaik tette chart a Billboard Top 100- a 1977 release "Mindenki Legyél Dancin '" elérte # 38.

1976-tól 1980-ban a zenekar turnézott népszerű csoportok a korszak beleértve ELO, KC és a Napsugár Band, Hall & Oates és Bostonban. TV megjelenések tartalmazza A Midnight Special, amerikai kioszk, A Merv Griffin Show, Dinah !, Mike Douglas Show és Solid Gold.

Júliusban 2013-ban egy sor korábbi Starbuck tagok (alapítók Blackman és Wagner, a gitáros Tommy törzs, a billentyűs Sloan Hayes és David Shaver, a basszusgitáros Jimmy Cobb, és a dobos Kenny Crysler) végzett A Chastain Park Atlantában.

A csoport hivatalos honlapja MoonlightFeelsRight.com

Az énekes, Bruce Blackman ban bekerült a Mississippi író Kert április 5-én, 2014.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

STARBUCK....LITTLE BIRD



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2015. október 7. Nézettség: 274

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal