Yvette Giraud

21 videó
Yvette Giraud, született Yvette Houron a párizsi 1916,Szeptember 24-én, és meghalt 2014, Augusztus 3-án A strasbourgi egy énekes francia, aki a legtöbb pályafutását Japánban töltötte..

Szánt lírai énekes karrierje az ő mély hang, ő toborzott 23 évesen, 1945-ben az igényeit a Fegyveres Színház, a brit hadsereg erők. Ott találkozott egy impresszárió és dalszövegíró Jacques Plante, amely végigvezeti a kereskedelemben. Úgy kezdődik a dal 1946 La Danseuse Creole különösen Mademoiselle Hortensia, a címet, hogy lesz a kabalája: akkor is gyakran jelenik "kisasszony Hortenzia, a nagykövet a francia zene."

Majd más slágerekkel, mint a Lavandières Portugália, cseresznye rózsaszín és fehér alma és egyéb értékpapírokat az idő könyvtár: The Soul of Poets, C'est si bon, Holt levelek, A cseresznye idő, a esernyők Cherbourg, Forbidden Games, már két szerelme, a sálat, vagy én fiatalabb években kölcsönzött néhány más, az ő sikerei a könyvtár Compagnons de la Chanson. Azt is meg kell jegyezni, hogy értelmezi a 1950-es években a francia változata a híres Love Me Tender által Elvis Presley cím alatt: A szerelem, amely kötődik hozzád.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

L'ÂME DES POÉTES - Yvette Giraud



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2015. november 21. Nézettség: 884

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal