Billy Fury

38 videó
Ronald Wycherley (1940,április 17-én -1983, január 28-án ), ismertebb nevén az ő színpadi neve Billy Fury és volt egy angol énekes a 1950-es évek közepéig 1960-as, és továbbra is aktív dalszerző, amíg az 1980-as. A reumás láz, amely először szerződött mint a gyermek, sérült szíve, és végső soron hozzájárult a halálához. A korai brit rock and roll (és a film) csillag, aki megegyezett a Beatles 'rekord 24 találatot az 1960-as, és a kiégett 332 hét a brit chart anélkül, hogy a listavezető egyszeri vagy albumot.

Allmusic újságíró, Bruce Eder, kijelentette: "Ő mix csiszolatlan jól néz ki és szerény férfiasság, párosulva a biztonsági rést, az összes bemutatott egy jó hang és komoly zenei tehetség, segített be düh egy nagy rock and roll sztár Rövid időn belül ". Mások azt javasolták, hogy a düh gyors növekedése előtérbe volt köszönhető, hogy ő" Elvis Presley-befolyásolták, hip-forgatható, és időnként rendkívül szuggesztív színpadi cselekmény.
Ronald Wycherley született Smithdown Kórház (később Sefton General Hospital, most lebontották), Smithdown Road, Liverpool. Ő kezdte zenei leckéket a zongorán előtt volt egy tinédzser volt, és megvette első gitárját a 14 éves Wycherley frontembere saját együttesét 1955-ben, de ezzel egy időben teljes munkaidőben dolgoztak a vontatóhajó és később a dokkmunkás. Belépett, és megnyert egy tehetségkutató versenyt, és 1958-kezdte komponálni a saját dalait. Wycherley első részt vett egy koncertet a Essoldo Színház Birkenheadi, által működtetett impresszárió Larry Parnes, abban a reményben, érdekes híres énekes Marty Wilde néhány dalt írt. Ehelyett egy epizód vált pop zenei legenda, Parnes tolta fiatal Wycherley fel a színpadra azonnal. volt ilyen, azonnal sikert aratott, hogy Parnes leigazolta, hozzátette, hogy a turné, és átnevezték neki "Billy Fury-". Azonban a korai szexuális és provokatív színpadi előadások kapott megrovás, és kénytelen volt hang le őket. A 1959. október, a brit zenei magazin, NME, megjegyezte, hogy düh színpadi bohóckodás rajzolt sokat nyomja kritikát.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

BILLY FURY



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2015. december 15. Nézettség: 305

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal