The Turtles

23 videó
A Turtles egy amerikai rock-banda által vezetett énekesek Howard Kaylan és Mark Volman, későbbi nevén Flo és Eddie. zenekar lett nevezetes, több Top 40 találat kezdve a cover version of Bob Dylan "s" It Is not Me Babe "a 1965. Ők szerezte a legnagyobb és legismertebb sláger 1967 a dal "Happy Together".
A zenekar, eredetileg egy surf-rock csoport az úgynevezett Crossfires, alakult 1965-ben Westchester, Los Angeles, a középiskolai barátok Kaylan, Volman, Al Nichol, Chuck Portz, Don Murray, és Jim Tucker. A rendszer segítségével a krla és KFWB DJ és a klub tulajdonosa, Reb Foster (b. James Dennis Bruton 1936), a Crossfires aláírta az újonnan alakult fehér bálna Records és azért, hogy az uralkodó zenei irányzat, újramárkázott magukat, mint a népi rockegyüttes mellett A név a Tyrtles, a szándékos elírás ihlette a Byrds és a Beatles. Ugyanakkor a trendi helyesírás nem élte túl hosszú.
Vége felé 1969-ben a csoport megjelent az új album, Turtle Soup, a kritikusok által jól fogadott LP által termelt Ray Davies a The Kinks. Ihlette a legtiszteletreméltóbb 1968 koncept album a The Kinks-e a Village Green Preservation Society, ez volt Davies egyetlen gyártási munkát egy másik zenekar. Jelentősebb pályák közé tartozik a "Somewhere péntek Nite" és a "Love in the City". Annak ellenére, Turtle Soup 's pozitív fogadtatása a zenei sajtó, kereskedelmi sikere volt elhanyagolható, és a zenekar hamarosan kezdett felbomlani.Vége felé 1969-ben a csoport megjelent az új album, Turtle Soup, a kritikusok által jól fogadott LP által termelt Ray Davies a The Kinks. Ihlette a legtiszteletreméltóbb 1968 koncept album a The Kinks-e a Village Green Preservation Society, ez volt Davies egyetlen gyártási munkát egy másik zenekar. Jelentősebb pályák közé tartozik a "Somewhere péntek Nite" és a "Love in the City". Annak ellenére, Turtle Soup 's pozitív fogadtatása a zenei sajtó, kereskedelmi sikere volt elhanyagolható, és a zenekar hamarosan kezdett felbomlani.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

So Happy Together- The Turtles (con subtitulos en inglés-español)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. január 11. Nézettség: 182

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal