Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

BMW VISION NEXT 100



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. március 10. Nézettség: 407

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. március 10. 11:48
Bemutatjuk a BMW jövőautóját - videók
Futurisztikus koncepcióautóval ünnepelte 100. születésnapját a BMW. Íme a Vision Next 100, amelyet hétfőn mutattak be a müncheni Olympic Hall-ban, a bajor gyár centenáriumi ünnepségén.
csütörtök, 2016. március 10. 11:49
A Vision Next 100 formavilága a sci-fi filmeket idézi, azonban a technológia a most elérhető legmodernebb. Az i3 és az i8 nyomdokait követve igyekeztek sok műanyagot használni: 4,9 méter hosszú autó karbonszálas műanyagvázra épül, rengeteg műanyag és újrahasznosított anyag felhasználásával.
Kívülről az autó első ránézésre olyan, mintha teljesen egy összefüggő anyagból készült volna: kerekei is teljesen burkoltak, és az Alive Geometry nevű technológiának köszönhetően akkor is fedve maradnak, amikor a kormányt elfordítják. Az elforduló felületeket háromszög lapokkal takart, rugalmas elemek kötik össze. Ez segít az autó légellenállásán is, a Cw-értéke mindössze 0,18.
Az utasokat négy, felfelé nyíló ajtó várja, és az is szembetűnő, hogy nincsen középső oszlop az autón. A sofőr akár úgy is dönthet, hogy átengedi a vezetést a BMW önvezető technológiájának. Csak meg kell simítani a kormány közepét, amely ekkor összecsukódik, és eltűnik a műszerfalban. A műszerfal egyben kijelző is, a különböző közlekedési helyzeteket például fodrozódva jelzi, a szélvédő egészén pedig további információk jelenhetnek meg.
csütörtök, 2016. március 10. 11:49
A BMW Vision Next 100 tanulmányautó hamarosan világkörüli turnéra indul, az utazó kiállítás Kína és Nagy-Britannia után az Egyesült Államokba is ellátogat. Ázsiai premierjének Peking ad majd otthont májusban. Ezt júniusban követi London, ahol a jövőbe mutató koncepcióhoz további két jubileumi tanulmány is csatlakozik majd, a MINI és a Rolls-Royce jóvoltából.
csütörtök, 2016. március 10. 11:50
A világkörüli turné utolsó állomása a vállalatcsoport egyik legfőbb piacának számító Egyesült Államok, azon belül is Los Angeles lesz, idén októberben. A BMW Csoport négy modellből álló jubileumi koncepciócsaládja itt válik majd teljessé, a BMW Motorrad motorkerékpár-tanulmányának világpremierjével.
A BMW és a hozzá tartozó márkák történetének meghatározó mérföldköveit egy 100 mesterműből álló ideiglenes kiállítás mutatja be a látogatóknak a müncheni BMW Múzeumban, 2016. március 10-től.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal