Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 03 17 Március 23-ig várja a látogatókat a belgrádi autóvásár



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. március 19. Nézettség: 283

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. március 19. 01:02
Több mint 300 kiállító érkezett húsz országból a belgrádi autóvásárra, amely csütörtökön nyílt meg. Az öt napig tartó rendezvényen az érdeklődők a különleges kocsik és motorbiciklik mellett 40 vadonatúj modellt is megtekinthetnek.
szombat, 2016. március 19. 01:02
Környezetkímélő hidrogénautó, James Bond kedvenc Bentley-je, de olyan jármű is látható a belgrádi autókiállításon, amelyből csak egyetlen egy van az egész világon. A Syrmát 11 tervező álmodta meg, Olaszországban állították össze, és úgy néz ki, mintha ez lenne a legújabb Batmobil. Emellett persze a jól ismert modellekkel is találkozhatnak a látogatók. Van itt Audi, Citroën, Hyundai, Renault is, a Ford pedig egy élénksárga Mustangot is elvitt a kiállításra. Gyivánovity Dániel, igazgató, Ford, Szabadka: „A Grand Motors cég mint a Ford autómárka exkluzív importőre Szerbiában, idén is három új, debütáló modellel képviselteti magát az autókiállításon, élén a Ford Mustanggal, amely most először vásárolható meg Szerbiában 47 700 eurós kezdőárral és két motorverzióval, egy 5000 köbcentis és egy 2300-as.”
szombat, 2016. március 19. 01:03
Nem sok ez egy ilyen autóért. Komolyan. Vegyük csak a többi autó árát, amelyek nem is ilyen luxusmodellek. Ez mégiscsak egy olyan autó, amelyet élvezettel vezetnek” – véli egy látogató.
Gyivánovity Dániel: „Ezenkívül az S-Max 5 és 7 üléses verzióban, tehát egy nagyobb biznisz és családi autó, és az új Ranger, amely szintén egyedülálló a saját kategóriájában a terepjáró pick upok közül, mert megkapta az NCAP európai törésteszten az öt csillagot.”
szombat, 2016. március 19. 01:03
A 2008-as világválság óta a szerb autópiac csupán a tavalyi évben tudott növekedést felmutatni, és a várakozások szerint ez a trend idén is folytatódik. Akinek pedig vastag a pénztárcája, már most hozzájárulhat a szerb autóipar növekedéséhez, és kiválaszthatja magának a 2016-os év legjobb autóit. A belgrádi autóvásár március 23-ig óriási kedvezményekkel várja az érdeklődőket minden nap 10 és 20 óra között.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal