Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

SABINE SCHMITZ SMASHES THE COMPETITION IN ONE LAP OF THE NURBURGRINGA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. március 23. Nézettség: 188

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. március 23. 00:19
Mintha más dimenzióban autózna, úgy hagy ott mindenkit kanyarokban és egyenesekben egyaránt a Nürburgring királynőjének hívott Sabine Schmitz. A női versenyző egyetlen kör alatt több mint húsz pilótát hagy maga mögött Porsche 911-esével.
Ha minden hölgy így tudna vezetni, bajban lennének a férfiak, ugyanis Sabine Schmitz az enyhén esős Nürburgringen szabályosan körbeautózza a mezőnyt. A félelmet nem ismerő pilótanőt a világ leggyorsabb ringes taxisaként is számon tartják, valamint több mint 30 000 alkalommal vezette már körbe különféle négykerekűit a Zöld Pokolban, ami körülbelül 624 000 kilométernek felel meg.
szerda, 2016. március 23. 00:19
Sokan azt mondják rá, egyszerűen minden centiméterét ismeri a pályának, és csukott szemmel is végig tudna menni rajta. Így nem csoda, hogy egy kis nedves útfelület nem gátolja meg a kör gyors teljesítésében, ám az, ahogy elsuhan a legtöbb versenytársa mellett, bámulatos.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal