Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Chevrolet Sail NO Airbags



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. április 28. Nézettség: 330

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. április 28. 19:28
Megvan a világ legkevésbé biztonságos új autója, nem vicces
Nulla csillagos törésteszt
csütörtök, 2016. április 28. 19:28
A Chevrolet két, Latin-Amerikában forgalmazott típusát is minő
Tudtad, hogy az ENSZ-nek létezik egy saját utasbiztonsági normája, amelyet a szervezet ajánlása szerint minden új autónak meg kellene ütnie? Figyelembe véve néhány harmadik világbeli térség autós kultúráját, ez az elvárás nem lehet valami magas – a Chevrolet két példányának mégis sikerült még ezen a belépő teszten is megbuknia.
csütörtök, 2016. április 28. 19:28
Tavaly nyáron a Chevrolet Aveo, majd idén márciusban a Chevrolet Sail egyaránt nulla pontot kapott a Global NCAP töréstesztjén. Vázszerkezetük megrogyott, és mivel egyikben sincs légzsák (Dél-Amerikában nem kötelező!), gyakorlatilag borítékolható az utasok halála.
csütörtök, 2016. április 28. 19:29
Az eleve félelmetes tényt két dolog teszi még ijesztőbbé: az egyik, hogy a General Motors tíz éve már épített egy nulla csillagos autót (szintén Aveo), ám a jelek szerint nem tanultak a hibájukból. A másik, hogy az eredetileg kínai piacra fejlesztett és gyártott Sail a helyi törésteszten négy csillagot kapott, magyarul a GM tudatosan visszabutította az autót, amikor 2013-ban Dél-Amerikában is megkezdte annak a gyártását.
csütörtök, 2016. április 28. 19:29
A Global NCAP ezért levelet írt a gyártónak, amiben termékfejlesztési stratégiájuk radikális újragondolását kérték tőlük. A GM elvileg jól reagált, és a következő generációs modelleket már új, szigorúbb biztonsági szempontok szerint fejleszti majd, és bocsátja piacra – valamikor 2019 táján.
Végezetül álljon itt egy három évvel ezelőtti törésteszten készült videó. Szintén Chevrolet, szintén nulla pont. Vajon akkor is megígérte a gyártó, hogy javít a hozzáállásán?
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal