Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

SUZUKI | The All-New BALENO Promotional Video



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. június 5. Nézettség: 403

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. június 5. 21:15
Mindössze 6,2 kg az SHVS hibridrendszer többletsúlya az 1,2-es benzineshez képest, amelynek motorját kiegészíti a villamos gép. A narancssárga egység a lítiumion akkumulátor, amelybe áramot tölt vissza fékezéskor és gázelvételkor a szintén sárga indítómotor-generátor. A hibridhajtás nem növeli az autó teljesítményét a sima 1,2-eshez képest, csak a fogyasztáscsökkentést szolgálja
vasárnap, 2016. június 5. 21:16
Érdekes, hogy a villanymotorként szolgáló önindító-generátor egység mellett van sima önindítója is a motornak, mert az indítómotor-generátor a meleg motor újraindítására szolgál az automatikus alapjárati leállítás után. A hibrid jármű fékezéskor és gázelvételkor lítiumion akkumulátorba tárolja az árammá alakított mozgási energiát, amit gyorsításkor felhasznál az elektromos motor. Az egyszerűsített hibridrendszer többletsúlya mindössze 6,2 kg a benzineshez képest.
vasárnap, 2016. június 5. 21:16
Kétféle automatikus váltó érhető el. Az 1,2 litereshez fokozatmentes CVT-automatát kínál a gyártó, a turbóshoz az Aisin hatfokozatú, hidrodinamikus nyomatékváltós egysége rendelhető.
vasárnap, 2016. június 5. 21:17
Három vagy négy csillag?
A Baleno elérhető adaptív tempomattal és automatikus vészfékezéssel. Mindkét rendszer a radaros távolságmérő jeleire épül, amely az autó előtt haladó vagy épp álló járműveket észleli. Az RBS (Radar Brake Support) fékrendszer először fény- és hangjelzéssel riasztja a vezetőt, ha ráfutásos baleset fenyeget. Ha a sofőr nem reagál, először kicsit fékez és megnöveli a féknyomást a rendszerben. Ha még mindig nem fékez az illető, akkor képes automatikus vészfékezéssel állóra is fékezni az autót. A műszerfal bal alsó részén állítható a rendszer ébersége, érdemes a lazábbra tenni, különben túl izgágán viselkedik és pánikot kelt.
vasárnap, 2016. június 5. 21:17
Nincs baj a minőségérzettel, a kisautók között a Baleno belső tere rendben van
A berendezés kényelmi funkciója az automatikus távolságtartás főleg autópályán, de akár városban is, amit a Vitara is tud. Nagyon kényelmes funkció, mert az autó magától lelassít a beállított sebességnél lassabb járműveket utolérve és felgyorsít, ha szabad az út. Főleg a sebességkorlátozásos, útépítős szakaszokat könnyebb átvészelni az automatikusan tartott követési távolsággal.
vasárnap, 2016. június 5. 21:17
Ezzel együtt is csak ötből három csillagos lett a Baleno töréstesztje a nemrég szigorított Euro-NCAP-kritériumok szerint. Tehát ez a három csillag jobb védelmet jelent, mint például a régebben vizsgált Celerio szintén három csillaga, de összességében kínos egy vadonatúj autótól. De ez az alapverzióra vonatkozik, a biztonsági csomaggal ellátott GLX eredménye négy csillag.
vasárnap, 2016. június 5. 21:18
Árak
Valami miatt a Suzuki ragaszkodik hozzá, hogy az autó listaárát adja meg, a tényleges, kedvezményekkel csökkentett árakat a márkakereskedésekben lehet megtudni. Tehát a Baleno 1,2 GA listaáron 3,2 millió Ft.

(Módosítva: vasárnap, 2016. június 5. 21:19)
vasárnap, 2016. június 5. 21:18
Félmilliós árengedménnyel 3,2 millió forinttól kapható a Baleno 1,2 GA, a jobban felszerelt modellek listaára 5,5-6 millió Ft
A GA alapverzióban is van légkondicionáló. A klímaberendezés a középső GL szinten is manuális és egyzónás, a GLX-ben pedig automatikus, de ott sem állatható oldalanként a hőmérséklet. Ebből is látszik, hogy a Balenót kisautóként pozícionálta a gyár, a kompakt SX4 S-Crossban viszont bal és jobb oldalt külön szabályozható a légkondi.
vasárnap, 2016. június 5. 21:19
Mivel a hibrid csak a legmagasabb, GLX felszereltséggel társítható, az új Suzuki Baleno SHVS 5,2 millió forinttól kapható. A kiskocsiknál sokkal tágasabb, modern vezetőtámogató rendszerekkel ellátott, de a kompakt autóknál motorkínálatban, minőségérzetben érezhetően szerényebb Balenóval a Suzuki nagyon érdekes autót vezet be a magyar piacra.
hétfő, 2016. június 6. 00:01
Csoda Kocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25 megjegyzés | 1 / 3 oldal « 1 2 3 »