Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Dashcam BMW crash



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. október 15. Nézettség: 346

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. október 15. 19:31
Instant karma: rendesen ráfázott a türelmetlenkedő BMW-s – videó
szombat, 2016. október 15. 19:31
A sofőr nehezen viselte, hogy egy iskolabusz és egy másik autós miatt lassabban halad, ezért előzni kezdett. Nem kellett volna.
szombat, 2016. október 15. 19:32
Sosem értettük meg azokat a sofőröket, akik képtelenek kivárni a sorukat, vagy azonnal befeszülnek, ha előttük valaki lassabban halad az általuk egészségesebbnek gondolt tempónál. Ilyenkor általában vad előzésbe kezdenek, aminek a vége szinte mindig ugyanaz: a következő kereszteződésben őket is ugyanúgy megfogja a piros, csak 10 másodperccel előbb érnek oda hozzá. Ez persze még a jobbik eset, mert úgy is járhatnának, mint ennek a BMW-nek a sofőrje.
szombat, 2016. október 15. 19:32
A fedélzeti kamera rögzítette, ahogy egy kereszteződésben a kamerás autója elé kanyarodik egy iskolabusz. Emiatt a forgalom is belassult, ami valahol érthető is, hiszen gyerekeket szállít a jármű, nagy a felelősség a sofőrön. Egy kereszteződésnél viszont elpattant a cérna annál az autósnál, aki a videót rögzítő kocsi mögött jött. Úgy gondolta, egy gyors manőverrel bekerül az autó elé, majd az iskolabuszt is megkerüli. A mesterterv szerint mindezt egy kereszteződésben hajtotta volna végre, pechjére azonban nem egészen úgy sült el a dolog, ahogy szerette volna. A végeredmény csodálatos:
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal