Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Inside Roborace — Episode 2



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. november 19. Nézettség: 313

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. november 19. 23:05
Az önvezető versenyautó száguldása belülről hajmeresztő látvány
szombat, 2016. november 19. 23:05
Vannak, akiknél már a „sima” önvezető autók is kiverik a biztosítékot, és van is benne valami, hiszen egy teljesen robotvezérelte kocsiba beülni akkor is kockázatos üzem, ha a technológia rohamosan fejlődik. A roboszkeptikusok most takarják el a szemüket, mert megérkezett a műfaj extrém verziója, az önvezető autóversenyzés.
szombat, 2016. november 19. 23:05
A teljesen bizarr ötlettel a Roborace nevű, most indulóban lévő versenysorozat állt elő: igen, itt arról van szó, hogy önvezető kocsik versenyeznének egymással. Aki a motorsportokat sem tartja igazi sportnak, az itt most minden bizonnyal be is csukta az internetet.
szombat, 2016. november 19. 23:05
Akik még velünk vannak, azoknak néhány alapinformáció: a Roborace a 2016-17-es szezonban indult volna, de erről lekéstek – működőképes versenyautó-modellt októberben kellett volna bemutatniuk egy nyilvános teszten, de az sem sikerült. November elején tudtak csak előrukkolni vele. Az új versenysorozat beindításának nehézségeit videósorozat mutatja be, melynek legújabb epizódja a tesztkocsit első köreit kísérte végig. Az autóba beültettek egy hús-vér pilótát is, aki egy darabig maga kormányoz, aztán bekapcsolják a robotot, a vezető elengedi a kormányt, bennünk meg meghűl a vér.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal