Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

26 y/o WRX STi Owner Totals $300K Ferrari 458 ItaliaA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2017. január 8. Nézettség: 301

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2017. január 8. 20:41
Fedélzeti kamera rögzítette az év első Ferrari-balesetét – videó
A sofőr barátnője előre szólt, hogy óvatosan menjen, a srác mégis odalépett a gázra.
vasárnap, 2017. január 8. 20:42
Ritkán látni olyat, hogy egy szuperautó balesetét az "első sorból" nézzük végig, vagyis hogy pont az összetört autó fedélzeti kamerája rögzítse a balesetet. Most azonban mégis ez történt.
A 26 éves sofőr a barátaival ment autózni egyet, hogy a hegyekben megjárassák a méregdrága autóikat. A csapat szerencsére nem különösebben erőlködött azon, hogy fitogtassák a gépek teljesítményét, egy egyszerű vasárnapi autókázásról volt szó. Ha csak nem számítjuk azt a részt, amikor a videót rögzítő sofőr egy picit lemaradt a többiektől, hogy aztán a gázra (nem túl keményen) odalépve érje őket utol.
vasárnap, 2017. január 8. 20:42
Ez történt akkor is, amikor a kocsit sikerült összetörni: a srác lemaradt, hogy megpörgesse egy kicsit a motort, a barátnője viszont szólt neki, hogy azért óvatosan a keménykedéssel. Utólag nézve tényleg jobb lett volna, ha hallgat rá, ugyanis az első kanyarnál nem sikerült eléggé lefékezni, így a korlátnak csapta a Ferrarit.
Hogy pontosan mekkora kár keletkezett, azt nem lehet tudni, a képek alapjána viszont nem lesz olcsó a javíttatás.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal