Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Watching A Frozen Engine Warm Up With A Thermal Camera



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2017. január 25. Nézettség: 414

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2017. január 25. 19:51
Így melegszik be percek alatt a hideg motor – hőkamerás videó
A videó tanulsága leginkább, hogy lehet, hogy mi majd megfagyunk mínusz pár fokban, de a motornak elég pár perc járatás, hogy lényegében jól érezze magát.
szerda, 2017. január 25. 19:52
Kellemes hidegben indította be az Engineering Explained videócsatorna gazdája Subaru Crosstrekjét (ami nálunk Subaru XV), azonban most egy hőkamera kíséretében. A kiindulási környezeti hőmérséklet -5 fok volt, a kocsit nem indította be az előtte eltelt 24 órában. A teljesség kedvéért a fordulatszámot és a gázpedálállást is felvette.
szerda, 2017. január 25. 19:52
A videó célja lényegében azt a kérdést hivatott eldönteni, kell-e hidegben, indulás előtt melegíteni a motort? Az ő esetében nagyjából 5 perc alatt a vízhőfok elérte az 50 Celsius-fokot, amelyet láthatóan a fordulatszám esése kísért, egészen 800-as percenkénti fordulatig, amelynél már 60 fokos a víz.
szerda, 2017. január 25. 19:52
első 10 percben. A legkeményebb sorsa az akkumulátornak van, amely gyakorlatilag ekkor is fagypont közeli hőmérsékleten van még, ami azért magyarázat arra, hogy egy gyengélkedő aksi miért adja meg magát nagyon hamar az első hideg hajnalon.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal