Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Can you use Coca-Cola as a Motor oil?



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2017. február 4. Nézettség: 453

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2017. február 4. 19:04
Ez történik, ha kólát öntünk a motorolaj helyére – videó
szombat, 2017. február 4. 19:04
A motor számára nélkülözhetetlen a megfelelő kenőanyag, különben rövid időn belül megadja magát. De alkalmas-e erre a kóla? Most kiderült.
szombat, 2017. február 4. 19:04
Vannak olyan kérdések az életben, amit valószínűleg keveseknek jutna csak eszébe feltenni. Szerencsére egy valakinek azonban mégis, és a Hydraulic Press Channel nevű YouTube-csatorna pontosan erre épít. A koncepció egyszerű: tegyünk be valamit a présgép alá, aztán nézzük meg, mi lesz az eredmény. Így sikerült már járó motorblokkot és bukósisakot, lengéscsillapító rugóját és turbófeltöltőt is meggyötörni, a videók készítője azonban egy másik YouTube-csatornán hasonlóan furcsa kérdésekre próbál választ adni.
szombat, 2017. február 4. 19:04
A Beyond the press nevű csatornán nincs présgép, ellenben furcsa ötletek annál inkább. Legutóbb azt láthattuk tőlük, mi történik, ha menet közben megy szét a féktárcsa, ezúttal pedig egy kiszuperált Ford motorját gyötörték meg. Az ötlet az volt, hogy a motorolaj helyére kólát öntsenek, hogy aztán megnézzék, mennyi ideig marad életben a blokk.
szombat, 2017. február 4. 19:05
A tartályt 2 és fél üveggel sikerült megtölteni, majd rögtön utána be is indították az autót. A motor egy darabig tette a dolgát, egy ponton túl nem tudott tovább erőlködni, leállt, és nem is indult többé újra.
szombat, 2017. február 4. 19:05
Persze van gyakorlati előnye is annak, hogy valaki ilyen ötletekkel rukkol elő és valósít meg: másnak nem kell otthon kísérleteznie. Szóval, ha véletlenül valakinek eszébe jutna a saját autóját motorolaj helyett kólával feltölteni, a látottak alapján nem javasoljuk a dolgot.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal