Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

アスパークOWLが市販車世界最速の0-100km/h2秒切りを達成(2018年2月11日:栃木)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2018. február 24. Nézettség: 288

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2018. február 24. 14:27
Gyorsabban, mint hogy kimondanád, hogy 1,92 másodperc. Gyorsabban, mint hogy kimondanád, hogy 1,92 másodperc.

Az Aspark Owl elektromos hipersportautó már ott volt a szeptemberi Frankfurti Autókiállításon is, de nem keltett különösebb feltűnést a rengeteg bámulatos vas között. Nos, mostantól valamivel nagyobb figyelem fogja övezni a mindössze ötven darabban készülő autót, ugyanis az Aspark Owl olyat tud, amit rajta kívül senki.
szombat, 2018. február 24. 14:27
A japánok ugyanis nem a levegőbe beszéltek, amikor azt ígérték, hogy a 430 lóerős kocsi két másodperc alatt gyorsul százra: a most kiadott videó tanúsága szerint az Aspark Owlnak mindössze 1,92 másodpercre van szüksége, hogy elérje ezt a tempót.
Utcai autók közül ilyesmire eddig legfeljebb a szuper könnyű Ariel Atom volt képes, de a gyakorlatilag csak vázból álló versenyautót elég nehéz lenne szupersportautóként aposztrofálni.
Az Aspark Owl páratlan gyorsulása részben szintén a tömegéből fakad, ugyanis a japánoknak a szénszálas karosszériával sikerült egy 900 kilogrammnál is könnyebb autót építeniük. A kocsi amúgy 4,4 millió dollárba, vagyis több mint 1,1 milliárd forintba kerül, szóval ha csak a gyorsulási élmény kell, akkor inkább maradj az Ariel Atomnál.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal