Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Bringing LSEV to life - The 1st Mass Produced 3D Printed Car



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2018. március 25. Nézettség: 290

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2018. március 25. 12:40
Így nyomtatják a legújabb elektromos autót
vasárnap, 2018. március 25. 12:40
A EXV és a Polymaker startup vállalatok forradalmian új megoldással rukkoltak elő. A több területen is alkalmazott 3D-s nyomtatókat elkezdték az autók gyártására használni.
Az LSEV névre keresztelt elektromos autó 7500 dollárba fog kerülni, de az új technológiának köszönhetően három nap alatt elkészül, így sokkal gyorsabb és egyszerűbb lehet a tömeggyártása.Az LSEV minden alkatrésze nyomtatott, kivéve a váz, az üvegek és az ülések.
vasárnap, 2018. március 25. 12:41
A kétüléses járgány nagyban hasonlít a Smart kocsikra, de sajnos nem olyan gyors. A csúcssebessége 43 mérföld óránként (körülbelül 60 km/óra) és nagyjából 93 kilométer megtételére képes egy töltéssel, tehát főleg a városi közlekedést fogja segíteni, ennél nagyobb távokra nem igazán érdemes vállalkozni vele.
A kocsi 2019-ben lesz elérhető Európában és Ázsiában.
vasárnap, 2018. március 25. 12:41
Az LSVE 57 műanyag alkatrészből áll, az XEV 3D-s nyomtatói pedig fejenként 25 kilogramm nyersanyagot használnak fel az autók előállításához naponta. Stanley Lu, a vállalat vezérigazgatója elmondta, hogy számtalan előnye van a gyártás ezen formájának.
A legfontosabb előnyök közé tartozik a nagyobb szabadság és kreativitás a tervezésnél, valamint a gyárak felszerelése is sokkal olcsóbb és egyszerűbb lett. Lu hozzátette, hogy jelenleg ez a módszer a leghatékonyabb és nemcsak az autók, hanem más eszközök gyártásánál is.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal