Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Nordschleife CRASH BMW X4 - 26 08 2018 Touristenfahrten Nürburgring



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2018. augusztus 29. Nézettség: 284

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2018. augusztus 29. 12:21
Nekicsapják a szalagkorlátnak új BMW X4-est – videó

címkék: autóbaleset, autós videó, bmw x4, mercedes-amg, nürburgring, peugeot
Erre mondják mai szóhasználattal, hogy nem adta ki. Egy fehér BMW X4 női sofőrje a Nürburgring pályanapján vállalta túl az aszfaltcsík egyik kanyarját, így a fűről lesodródva levette jobb oldallal a szalagkorlátot, ahonnan a balt is érintőre vette mielőtt megállt volna.

Akadnak a Nürburgringnek olyan kanyarjai, melyeket a lehető legbelsőbb íven kell megtámadni, ugyanis dőlésszögük és aszfaltminőségük ezt indokolja, aki viszont az ív szélét támadja, könnyen keveredhet bajba, ahogy történt ez egy fehér BMW X4-es hölgy vezetőjével is.

Az izgalmas pályanap rémálommá vált, miután a SUV rosszul fordult a kanyarra, így simán lesodródott az aszfaltról a fűre, ahonnan már nem volt vissza. Előbb a teljes jobboldallal levette a szalagkorlátot, majd onnan visszapattanva még a pálya bal szélét is megtalálta. Szerencse, hogy épp ekkor nem volt más résztvevő az autó közelében (csak egy Peugeot 207 és egy Mercedes-AMG C63 Coupe járt nem sokkal mögötte), no meg az is, hogy nem borulás vagy frontális ütközés lett az incidens vége.

Bár az X4-es nem menthetetlen, néhány elem komoly javításra vagy cserére szorul majd rajta, ahogy a futóművel is biztosan lesz egy kis munka.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal