Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2019 Audi e-tron moderate overlap IIHS crash test



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2019. augusztus 15. Nézettség: 670

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2019. augusztus 15. 14:39
Az Audi e-tron az első elektromos SUV, amely megkapta az IIHS legmagasabb minősítését
Az IIHS tegnap közzétette az Audi e-tron ütközésteszt eredményeit, amelyből megtudhattuk, hogy az e-tron elnyerte a 2019 TOP SAFETY PICK+ minősítést. A legmagasabb minősítéshez a járműnek a törésteszten hat szempont alapján jó, az első ütközésvédelem tekintetében kiemelkedő vagy kiváló, az első fényszóró vizsgálata során pedig jó minősítést kell megszerezni.
Az e-tron jól teljesített a törésteszten, jó eredményeket szerzett a vezetőoldali kis átfedéses és az utasoldali kis átfedéses, az első, oldalsó közepes átfedéses, a tető szilárdsági, valamint a fejtámla teszteken.
A SUV ütközés-megelőző rendszere kiemelkedően magas eredményt kapott az IIHS vizsgálata során. A 40 km/h sebességű teszten elkerülte az ütközést, 19,2 km/h sebességnél pedig átlagosan 17,6 km/h-val csökkentette a sebességet. Az első ütközésre figyelmeztető rendszere megfelel az IIHS követelményeinek.
Az e-tron egyetlen fényszóró típussal kapható, statikus LED távolsági fényszóróval, amely jó minősítést kapott. Az automatikus távolsági fényszóró átkapcsolási rendszere önműködően vált a távolsági és a tompított fényszóró működése között a forgalomban részt vevő egyéb járművek jelenlététől függően.
A töréstesztről a szervezet több videót is közzétett (az első után következőket is érdemes megnézni)
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal