Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Fly-Through "Classic Auto Mall"



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2020. augusztus 3. Nézettség: 245

   

Tetszik 1 Hajnal Miki kedveli
Hajnal Miki

Videó megjegyzések

hétfő, 2020. augusztus 3. 13:43
Az alábbi, három perces drónfelvétel egy korábbi autószalon belsejébe ad betekintést, ahol megszámlálhatatlan mennyiségű ikonikus négykerekű látható, az elmúlt évtizedek különböző időpontjairól.
A felvétel a pennsylvaniai Classic Auto Mall nevű szalonban készült, amely egy 1400 autóból álló kollekciót mutat be a nézők számára az 1900-as évek klasszikusaitól egészen az 1970-es évek világáig. A drónfelvétel készítőjének, Nick Langnak nagyjából két napnyi felkészülésre, és annál is több gyakorlásra volt szüksége, hogy ilyen szép videót tudjon készíteni a lélegzetelállító gyűjteményről.
A helyet, amit a Classic Auto Mall elfoglal, 1985 és 2011 között bevásárlóközpontként használták, jelenleg pedig a nagyjából 310.000 négyzetméternyi légkondicionált helyszín 1400 autó tárolására alkalmas kapacitással rendelkezik. Most körülbelül 1000 jármű vár eladóra a szalonban, míg 400 klasszikust csak kiállítási céllal szállítottak oda.
A Classic Auto Mall a hihetetlen kollekció mellett azért is különleges, mert egy megbízási programot indított azoknak a klasszikusautó-tulajdonosoknak, akik vagy tárolni akarják a járművüket, vagy egy kis szerencsével el is akarják adni azokat.
A rengeteg ikonikus autó végigszemléléséhez legalább egy napra lenne szükség, de Nick Langnak köszönhetően ezt most három és fél percbe sűrítve is megtekinthetjük a YouTube-on, így a legtöbbről betekintést kapunk anélkül, hogy el kelljen hagynunk az otthonunkat.
Lang a Car and Drivernek elárulta, hogy a drónfelvétel egy korábbi projektből, egy reklámfilmből nőtte ki magát, amit a vállalkozása készített a bevásárlóközpontnak. Két napon át reptette Mavic 2 Pro típusú drónját egy egyszerű kamerával felszerelve, hogy felmérje, a feladat teljesítésének keretein belül mikre képes. Az interneten is látható felvételt ellenben a Shendrones Geyser típusú drónjával készítette, és elmondása szerint már felkészülten fogott bele a misszióba.
Lang azt is elárulta a C/D-nek, hogy annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb távolságokig el tudja repíteni a drónt a helyszínen belül, a szalon közepén lévő járműbe pozicionálta magát, és így a nagyjából a tőle 125 méterre lévő pontját is elérte az épületnek.
hétfő, 2020. augusztus 3. 13:44
Ez igen!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal