Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 03 22 Szijjártó: aki teheti, ne utazzon Brüsszelbe!



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Hírek magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. március 22. Nézettség: 203

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. március 22. 19:44
Szijjártó Péter szerint, aki teheti, ne utazzon Brüsszelbe, mert a helyzet rendkívül súlyos. A magyar külgazdasági és külügyminiszter kedden sajtótájékoztatón, Budapesten azt is elmondta, hogy a reggeli brüsszeli robbantásokban megsérült két magyar állampolgár állapota stabil.
kedd, 2016. március 22. 19:45
A tárcavezető a brüsszeli állapotokról azt mondta, több helyszínen találtak gyanús csomagokat, a tömegközlekedést leállították, rendőri akciók vannak folyamatban, ezért nem ajánlott az utazás. Hozzátette, a szerdai kormányzati delegációs utakat is lemondták.

Elmondta még, hogy a két magyar sérült közül az egyik a metróállomáson volt, amikor a robbanás történt; a délutáni órákban belső vérzés miatt meg kellett műteni, állapotát stabilizálták. A másik sérült a repülőtéren volt, csonttörést szenvedett, megoperálták – közölte Szijjártó Péter.
kedd, 2016. március 22. 19:45
Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Magyarország: „Európa fővárosát érte támadás, azzal, hogy Brüsszelben robbantássorozatot szerveztek. Ha figyelembe vesszük a Párizsban elkövetett terrortámadást, ha figyelembe vesszük a török városok ellen elkövetett merényletsorozatot, akkor azt gondolom, hogy most már mindenkinek világosan kell látnia, hogy egy ilyen támadássorozatra nem az a válasz, hogy még tágabbra tárjuk a kapukat. Hanem ilyen támadássorozatra a helyes válasz az, hogy megvédjük magunkat és véget vetünk annak az esztelen politikának, hogy naponta ezrek jönnek be Európába úgy, hogy nem tudjuk, kik ők és nem ellenőrizzük őket.” (MTI)
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal