Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 03 24 Egy napja egyetlen migráns sem érkezett Görögországba



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Hírek magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. március 24. Nézettség: 253

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. március 24. 19:38
Most először 24 óra leforgása alatt egyetlen új migráns sem lépett Görögország területére. A pénteki uniós–török tárgyalás után már vasárnap hatályba léptek az új szabályok. A bevándorlókat folyamatosan visszaküldik Törökország területére.

Napról napra kevesebb bevándorló érkezik Görögországba. Hétfőn még 1662-en érkeztek a görög szigetekre, míg kedden 600-an, szerdán pedig már csak 260-an. Csütörtökön már senki sem érkezett kora délutánig.
csütörtök, 2016. március 24. 19:38
Észak-Görögországban, az idomeni migránstáborban és környékén egyre feszültebb a helyzet. Már szerdán is eltorlaszolták a nemzetközi határátkelőt. A nyugat-balkáni országokhoz hasonlóan Macedónia is csak azokat engedi be Görögország felől, akik a jogszabályoknak megfelelően útlevéllel és vízummal rendelkeznek, vagy ott akarnak menedéket kérni.
csütörtök, 2016. március 24. 19:38
Az elmúlt hét esőzései miatt az idomeni befogadóközpont szinte sártengerré vált. A higiéniai feltételek nem megfelelőek, egyre jobban terjednek a betegségek. Egyre többen kapnak fertőzéseket, vérhast és sárgaságot is regisztráltak már a táborban. A listát a bőrbetegségek vezetik, azt követi a nátha magas lázzal, de megjelent a Hepatitis A vírus is.
csütörtök, 2016. március 24. 19:38
A migránsok akadályozták az önkénteseket az ételosztásban. Már vannak olyan szervezetek, amelyek elhagyták a tábort. Szerdán két migráns férfi felgyújtotta magát, így fejezték ki elégedetlenségüket. Jelenleg több mint 12 ezer bevándorló van az idomeni táborban.
csütörtök, 2016. március 24. 19:39
Mintegy 45 ezer migráns vesztegel Görögországban

Leállították a forgalmat a migránsok Észak-Görögországban. Szerda este a Macedónia felé vezető autópályát foglalták el az elégedetlen menekülők, miután lezárták az úgynevezett balkáni útvonalat. Több százan vonultak az útra, ezzel nagyban megnehezítve a közlekedést. A tudósítások szerint a rendőrség megjelent a helyszínen, de nem intézkedtek. A becslések szerint jelenleg mintegy 45 ezer migráns vesztegel Görögországban. (Tanjug)
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal