Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Berlini merénylet - Tunéziai elkövetőt keresnek egy megtalált igazolvány alapján



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Hírek magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. december 21. Nézettség: 386

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. december 21. 19:49
Tunéziai állampolgár lehet a hétfő esti berlini kamionos támadás elkövetője. A hatóságok állítólag megtalálták a férfi igazolványát. Sajtóhírek szerint a rendőrség ismeri a tunéziai származású gyanúsítottat, mivel szerepel a veszélyes iszlamisták nyilvántartásában.
szerda, 2016. december 21. 19:50
Hétfő este óta több mint félezer lakossági bejelentés érkezett a német rendőrségre a berlini karácsonyi vásárban történt kamionos terrortámadással kapcsolatban, azonban ezek egyike sem tudta elvezetni a rendőröket az elkövetőhöz. Szerdán a hatóságok a kamion vezetőfülkéjében megtalálták a gázolásos merénylet feltételezett elkövetőjének igazolványát.
szerda, 2016. december 21. 19:50
Az Anis A. névre kiállított dokumentum adatai szerint a gyanúsított az úgynevezett befogadott menedékjogi státussal rendelkezik. Több útlevele is van, 21-23 év közötti. Eljárást is indítottak már ellene testi sértés miatt, de az ügy nem jutott el a vádemelésig, mert a férfi eltűnt.
szerda, 2016. december 21. 19:50
Sajtóinformációk szerint a támadó megsebesülhetett, ezért a rendőrök megkezdték valamennyi berlini és Brandenburg tartományi kórház átkutatását.
A 12 áldozatot követelő hétfő esti merényletet az Iszlám Állam vállalta magára. A merényletet az Iszlám Állam harcosa követte el, aki „a keresztesek koalíciójának állampolgárait vette célba” – olvasható a terrorszervezet közleményében. A német hatóságok a nyomozás során a tömegbe hajtó teherautó navigációs rendszerét is megvizsgálták.
szerda, 2016. december 21. 19:51
. Ebből kiderül, hogy a kamion hétfőn 19:34-kor indult el parkolóhelyéről és egyenesen a karácsonyi vásárhoz hajtott. A vizsgálat szerint a kamion lengyel sofőrje megpróbálta megakadályozni a támadást, erre a holttestén tapasztalt dulakodásból származó sérülések utalnak. A támadást követően a terrorista végül fejbe lőtte a lengyel sofőrt, majd elmenekült a helyszínről.
szerda, 2016. december 21. 19:51
. A rendőrök egyelőre nem találják az elkövetőt.
A támadásban a sofőrrel együtt tizenkét ember halt meg, 45-en megsebesültek, tizennégyen továbbra is súlyos állapotban vannak.
szerda, 2016. december 21. 19:52
Százezer euró jár a berlini merénylő nyomravezetőjének!!!!!!!!!!!!
szerda, 2016. december 21. 19:52
Nyilvános körözést adott ki ma a német szövetségi legfőbb ügyészség a hétfő esti berlini kamionos merénylet gyanúsítottjára, és százezer euróig terjedő nyomravezetői díjat ajánlott fel az elfogását elősegítő információkért. “Vigyázat: erőszakot alkalmazhat, és fegyver lehet nála!” – áll a felhívásban, amely szerint egy ingyenesen hívható telefonszámon és e-mailen is várják az értesüléseket.
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal