Új honfoglalók - Welcome to Nyírtass! - Haszidi Zsidók Nyirtasson

40 videó - 2006
Hazatérnek a nyírtassi haszid zsidók
Dalmi Sándor éS Kőszegi M. László filmje
koszegifilm@gmail.com

„Magyarországra költözik a kanadai Québec tartományból a nyírtassi haszid közösség, hogy újból otthont teremtsen magának azon a helyen, ahol a 18. században elődei, a Mózes vallású közösség tagjai letelepedtek, s ahonnan a Holokauszt-túlélő tagjai emigrációba kényszerültek.
Az Ortodox Zsidó Világtanács és a Mechon Simon Szociális és Foglalkoztatási Alapítvány tájékoztatása szerint Magyarországra költözik a kanadai Québec tartományban élő nyírtassi haszid közösség, s “otthont teremt magának azon a helyen, ahol a 18. században a Mózes vallású közösség tagjai telepedtek le, a szeretet és az összefogás maroknyi szigetét alkotva a mai Nyírtass község területén”.
Ebből az alkalomból az alapítvány, június 22-26 között nagyszabású rendezvénysorozatot tart, amelynek díszvendége várhatóan Lőwy pátriárka, a Demecseren született és tiszteletreméltó kort megért (québeci) Nyírtassi Főrabbi lesz. A pátriárka közel ezerfős kíséretével érkezik, külön repülőkkel a debreceni reptérre. A vendégek között lesz több híres főrabbi a világ minden tájáról.
Az eseménysorozat keretében leteszik egy vallási, gazdasági, kulturális központ alapkövét, felavatják a leendő nyírtassi székhelyet és házat és az új mikvét (közösségi fürdő -tj). Mint az alapítvány sajtóközleményéből kiderül, az eseménysorozat, benne a sabesszel, nagyon színes, forgatagos, a több ezer éves haszid zsidó szokásokkal tarkított lesz. A Mózes vallású ortodox haszid világ - amely több százezres lélekszámú - nagyrészt magyar származású. (sic!) ….. ] Magyarországon az alapítvány képviseli. Tagjai büszkén vállalják magyarságukat. (….?)

Források: (NOL) Népszabadság Online 2006. június 16.

http://www.hazankert.com/haszid.html

 
“Fityma rabbi”, “b.zik”- Uj Péter, a 444 főszerkesztője nemcsak antiszemita, hanem homofób is
"Ha itt lenne a csodarabbi, gyorsan eltűnne a Covid!"
1848 március 15. = zsidó honfoglalás?
2018. 08. 29. Civilek akcióznak a budapesti Holokauszt álmúzeum előtt,...
A Dr. Drábik János riportok margójára - Facsar Imre, Jakab István
A Talmud.mp4
A haszid zsidók látványa évtizedekre nyúlik vissza Tokaj környékén
A tiszaeszlári vérvád - Zsidók rituális gyilkossága?
Az antiszemitizmus okai
A zsidógyűlölet okai - Anasztázia
Banki uzsora
Brandrede Farrakhan felrázó beszéde a vezető médiához (HunSu.mp4
Budapest, "Zsidónegyed"
Cigányokról, zsidókról tabuk nélkül- Szólj hozzá értelmesen
Csendes honfoglalás.
Dunába lőtt zsidók - Az IGAZSÁG!
Egy gyönyörűszép zsidó hagyomány-csak erős idegzetűeknek!!!
Felvásároljuk Magyarországot
Földosztás zsidóknak Magyarországon??? - kötelező!!!
Hány zsidó él(t) Magyarországon? - Haraszti György és Köves Slomó | Klubrádió 2020. február 20.
Hogyan öljünk meg gojokat és befolyásoljunk embereket
„Imádkoztam a csodarabbi sírjánál, és a fiam feleséget talált magának"
Izraeli "szakemberekkel" tárgyal Budai Gyula (2012-05-16)
Közel 400 év után újra megnyílik az egyik legrégebbi zsidó imaház
Louis Farrakhan igazságbeszéde
Még a trianoni határok is tovább szűkülnek?
Menekültrekord - két év alatt hússzorosára nőtt a menekültstátuszt igénylők száma
Molnár Oszkár Edelény polgármestere a melegekről
Molnár Oszkár a globalizációs nagytőkéről
Molnár Oszkár a zsidókról.flv
Molnár Oszkár beszéde - Megemlékezés a megölt asszony házánál (2011-02-03)
Nőtt a zsidóellenesség
PÉNZ a tét - Izraeli bíróságra mennek a Zsidók
Salamon Berkowitz a Traubisoda ellopója.
TEV SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - 2015. március 31.
Új honfoglalók
Új honfoglalók - Welcome to Nyírtass! - Haszidi Zsidók Nyirtasson 2006 - Leőwy rabbi
Zsidó - Magyar kérdés... Betelepítés? Spiritual TV. 57.
Zsidó terror a kommunizmus az ÁVÓ és 1956 mögött
bodrogkeresztur2023
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szekely Attila
 

Új honfoglalók



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Hírek magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2010. március 10. Nézettség: 740

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2010. március 10. 18:03
még ha tudna is magyarul
vasárnap, 2010. október 3. 17:25
Kifelejtette a beszélő, mi a szándékuk azzal, hogy ide akarnak települni. Palesztínát hasonlóan kezdték el felvásárolni.. és abból lett izrael.. Palesztínokat szolgákká tették saját hazájukban, ezt nálunk is félig megoldották.

"Hogy a zsidók hatással vannak az életre, azt maguk nyilvánítják hangosan
ki. A zsidók valójában azt állítják, hogy az Egyesült Államok alapjai nem
keresztények, hanem zsidók, és hogy az ország egész történetét át kellen
írni, hogy az Júdea régi nagyszerûségét megfelelõen méltassa. Ha a
befolyás kérdése teljesen a zsidók igényén nyugodna, akkor nem lenne
alkalmunk kételkedni, állítják határozottan."
Henry Ford

például együtt védték a törökkel a budai várat, trianon, bolsevizmus! köszönjük zsidók! megháláljuk, ne féljetek!

kazárok, 912-ben felvették a zsidó vallást, de semmi közük izrael 12 törzséhez

És még egy gondolat! Nem az én népem utazik félve tömeg közlekedési eszközökön!Nem az én népem költi fegyverekre a nemzeti bevételének több mint 20%-át! Nem az én népemnek kötelező a katonai szolgálat /köztük a nőknek is/.Nem az én népem alázza meg fegyveres támadásokkal nap mint nap szomszédait!Nem az én népem nem nevez "goj" azaz tisztátalannak egy nemzet gyermekét sem! Nem az én népem fővárosát nem lehet megnézni a Google earth-on.És nem az én népem veszi el az életteret másoktól!

A sötétség nektek fog eljönni amikor úgy harminc év múlva /ha még élsz/körül nézel az ablakodból és azt látod hogy minden szomszédod arab.És tudod miért fogod ezt látni? Mert nincs nyugtotok a szent földön az állandó fenyegetettség érzése rátok telepedett és önszántatokból fogjátok elhagyni Izraelt aminek márt most vannak előjelei.A többit pedig elintézi az arab népesség.Nézd meg a születési arányokat Izraelen belül és rájössz miről beszélek! Foglalkozz a saját nyomoroddal

Mi meg Szűz Mária népe vagyunk.És hiszük ,hogy vigyáz ránk.Mi magyarok.Egyik nép se jobb mint a többi.Mindenki tett rosszat jót.De Cion könyvét kérlek olvasd el.

No apukám most van tele a gatyám veled meséld el itt mindenkinek,hogyan virágoztattátok fel a hazátok mezőgazdaságát!Izraelbe hogy lép be a Jordán folyó?

Úgy ,hogy még folyónak lehet nevezni és,hogy lép ki? Mint egy patakocska! Palesztinának nem hagytatok belőle semmit ezért virulnak a kibucaitok. Mikozben palesztinok ezrei szomjaznak miattatok! De ti erre magas ívben tesztek.És ,ha ezért a Palesztinok esetleg reklamálnának még halomra is lövitek őket.. Ti vagytok az igazi fasiszták

Tudod ki ez az ember egyáltalán?

Egy csaló gazember aki a zsidó mivoltával az antiszemitizmus köntösébe bújva védi önmagát alantas módon! A TRAUBI egy nemzetközileg levédett üdítőital márka amit ez a jóember Magyarországon hamisít.A mai napig perben áll a TRAUBI igazi gyártójával! És ez az ember aki vallásosnak mondja magát papol arról hogy fogtok visszaszivárogni Magyarországra! No ezért nem kérünk belőletek

Tudod az én szüleim és nagyszüleim dolgos kétkezi emberek.soha nem tanítottak arra ,hogy zsidó gyűlőlő pláne antiszemita legyek! Egyszerűen össze állt a kép 46 év alatt hisz nézek tv-t olvasok újságot.Milyen nép az amelyik tiszteletet követel magának Auschwitz miatt miközben halomra lövi a hazájukért kűdző kövekkel dobálódzó Palesztin gyerekeket.Milyen nép az amely az őt befogadó országok lakói "goj"-nak azaz tisztátalannak nevezi? Úgyhogy ne dumálj itt az igaz hazafiak ellen

No látod jól beszéltél ezek a népek akiket felsoroltál egytől ,egyig elnyomó hatalmak is voltak egyben ugyebár te kis történelem bubus! Mondd el már légyszíves mi történt ezekkel az elnyomó hatalmakkal majd én inkább megmondom eltűntek a történelem süllyesztőjében. Izrael mit is csinál Palesztinával? Csak nem elnyomja és elveszi a földjeit és megbecsteleníti őket nap mint nap? Látod látod ez fog történni te népeddel is amit temagad is megírtál!!Most mondjam azt,hogy beledőltél a salyát kardodba?

Már csak megjegyezném hogy a Magyar feltételezett ősvallás ún. szeretet vallás és a judaista római materialista vallás között csupán annyi a különbség hogy a kettő homlokegyenest ellentéte egymásnak.Atilla király majd harcol itt,a mózesi háborútokat meg vívjátok meg máshol.Zsidó vallású birodalom van itt 65éve,de maradása nincs mert Hunor honőr és Magor magőr még él egymást vállvetve védik míg világ a világ.

"1200 évig voltak huszárok" FAIL

Cionista barom.

"Menj háborúba utolsóként, hogy elsőként térhess haza"-no komment.

Ezek simán csak lenyúlták (---mit nem?---) a héber ABC-t és csak hasonlít a héberre a nyelvük.

Köszi, de nem kérünk 1200 éves huszárokat.

Salamon Berkowitzék Kanadából jött, mert a közösségnek "adóügyi problémái" voltak.

Salamon Berkowitz Nyírtasson az Ady Endre utcában vásárolt egy lakást 9 millió forintért, majd a haszidoknak mutogatott egy adásvételit, hogy 50 milliáért vette az ingatlant.

De van még pár infóm ...

Először megtanulnék beszélni, aztán elgondolkoznék azon, hogy komolyan én mondtam ennyi baromságot? Nem hiszem el barátom, hogy ezt te komolyan gondolod, mert ezt nem gondolhatod komolyan. Mit adott a zsidóság? Az egyoldalú banki hiteleket? Erre gondoltál? Ez förtelmes.

Namármost, nekem semmi bajom nincs a zsidókkal. Nem Vagyok Antiszemita. Sőt egyáltalán fajgyűlölő se vagyok. Amit a jóember mond, az propaganda. Amit meg Te vagy Ön mond Kedves Barátom az meg egy HELYESÍRÁS EGYES! Nem örülök, hogy becsméreled a hazámat.

A Történelem lehet fájdalmas, de nem lesz szégyen soha.

Magyar vagyok, Magyarországon születtem. és aki negatív hangvételben beszél a hazámról, az nem méltó arra, hogy szájára vegye a magyar nyelvet, vagy Szép Magyarország nevét...
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal