Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

FEI World Cup™ Vaulting - Munich, Top 3 FemalesA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sports (Sport) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. március 24. Nézettség: 302

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. március 24. 00:29
Egy lábon állva lovagolt, nem hittem a szememnek! Két másodperccel később?
csütörtök, 2016. március 24. 00:30
A Nemzetközi Lovasszövetség által szervezett megmérettetésen hihetetlen fizikai erővel, koncentráló képességgel, tehetséggel és odaadó gyakorlással kell rendelkezzen.
Az alábbi felvételen nem hétköznapi mutatványokat láthatunk. Már attól borsózott a hátunk, amikor a lány két lábra állt a körbe-körbe futó ló hátán. Hát még amikor, akrobatikus elemek sorát mutatta be a szintén mozgó állat testén.
csütörtök, 2016. március 24. 00:30
Igy ilyen produkció nyilvánvaló bizonyíték arra, hogy eredmények csak akkor érhetőek el, ha a tehetség kitartó gyakorlással és tanulással párosul.
A német Sarah Key tökéletes példa arra, hogy bármit el lehet érni csak akarni kell. A művészi és tökéletesen előadott versenyszám meghozta a várva várt sikert. Mindenkit lenyűgözött egyéni produkciójával.
csütörtök, 2016. március 24. 00:31
Csodálatos látni az állat és ember közötti tökéletes harmóniát, és mindkét részről érződik, hogy maximálisan odafigyelnek egymásra, az együttműködés és siker érdekében.
Nézd meg a videót ……….
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal