Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Lejátszottuk a magyar–portugált, CR mozdulatában minden benne!



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sports (Sport) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. június 22. Nézettség: 459

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. június 22. 14:55
Hajrá Magyarok………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerda, 2016. június 22. 15:10
A csoportelsőségért játszik ma délután 6 órakor a magyar válogatott Portugália ellen a franciaországi labdarúgó Eb-n. A már biztosan továbbjutó nemzeti tizenegynek ma is több ezren fognak a helyszínen szurkolni.
szerda, 2016. június 22. 15:10
Ma az F csoport utolsó fordulójában a magyar válogatott már biztos továbbjutóként lép pályára a portugálok ellen. A mérkőzés azonban nem tét nélküli, mivel az még nem dőlt el, hogy a magyarok a csoport első, második illetve harmadik helyén végeznek-e. Ronaldóék szempontjából sorsdöntő összecsapás következik, mivel ha kikapnak Magyarországtól, akkor csomagolhatnak haza.
szerda, 2016. június 22. 15:10
Amennyiben Portugália és Magyarország döntetlent játszik, abban az esetben Magyarország szinte biztosan csoportelsőként végez, Portugália pedig jobb gólkülönbségének köszönhetően biztosan megelőzi a legjobb csoportharmadik csapatok versenyében Albániát és Törökországot, akiknek a rúgott és kapott gólok tekintetében negatív mutatójuk van.
szerda, 2016. június 22. 15:11
A csoport másik mérkőzésén Izland Ausztriával találkozik. Ezen az összecsapáson a portugálokhoz hasonlóan a szigetországiaknak is továbbjutást jelent egy esetleges döntetlen.
szerda, 2016. június 22. 15:11
Győzelem esetén és a magyar-portugál meccs függvényében pedig még csoportelsők is lehetnek az izlandiak. Ausztria esetében sokkal egyszerűbb a helyzet, ha nem győznek, akkor kiesnek. Este 9 órakor az E csoportban játszó csapatok sorsa is eldől. Ebben a kvartettben Olaszország már biztos csoportelső. Írország ma erre alapozhat és egy minimális győzelmet követően 4 ponttal továbbléphetnek a kieséses szakaszba.
szerda, 2016. június 22. 15:12
A csoport másik összecsapásán Belgium és Svédország ki-ki meccset játszik, ahol az északiakat csak a győzelem tartja életben míg a belgák egy döntetlennel biztos, a legrosszabb forgatókönyv szerint pedig még egy mai vereséggel is továbbléphetnek a kieséses szakaszba, amennyiben az olaszok nem kapnak ki az írektől.
szerda, 2016. június 22. 15:12
Hajrá Magyarok:::::::::!!!!!!!!!!!!!!!
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal