Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Rafael Nadal tennis match stopped as mum desperately looks for lost childA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sports (Sport) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. szeptember 29. Nézettség: 437

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. szeptember 29. 22:40
Megható videó: Nadal leállította a meccset egy eltűnt gyerek miatt
csütörtök, 2016. szeptember 29. 22:40
Rafael Nadal néhány nappal ezelőtti teniszmeccsén nemcsak a játszmák szolgáltak izgalommal, ugyanis a 7000 fős nézőseregben elszakadt egymástól egy édesanya és gyermeke. A kezdeti aggodalom azonban hamar elillant, hiszen a spanyol klasszis megállította a mérkőzést, hogy a család újra egyesülhessen.
csütörtök, 2016. szeptember 29. 22:40
Rafael Nadalt, a korábbi világelső teniszezőt már eddig is sokan szerették, de a mostani gesztusa után biztosan mégtöbben a szívükbe zárják majd. Egy gálameccs páros mérkőzésén épp szerválni készült, amikor is a lelátó csendjét egy édesanya sírása törte meg. A spanyol klasszis észrevette a zajokat, és azt, hogy a nő eltűnt gyermekét keresi, nem folytatta a játszmát, majd addig várt, míg elő nem került a kicsi. A történet vége szerencsére happy end, a kislány előkerült, majd szorosan ölelte át édesanyját, miközben a nézők örömükben végig tapsoltak.
csütörtök, 2016. szeptember 29. 22:41
A megható jelentet a tévékamerák is rögzítették.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal