Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Dawid „Zaleś” Zalewski - Da Crazy Hawaiian | KNOCKOUT |



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sports (Sport) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2022. március 7. Nézettség: 357

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2022. március 7. 23:43
Ez a könyörtelen pofon döntötte el Schwarzenegger pofozóbajnokságának döntőjét
Az arcod belesajdul.
Ebben a wannabe-bokszoló youtuber, Logan Paul lett a partnere, és ők ketten nemcsak a sportesemény PR-szekerét tolták, de kommentátorként is részt vettek a heppeningen.
A nem túl bonyolult, cserébe kőegyszerű pofonozóbajnokságnak természetesen a szupernehézsúlyú szegmensét kísérte a legnagyobb érdeklődés, hiszen nincs is annál látványosabb, mint amikor két irgalmatlan hústorony csépeli egymást, és természetesen itt láthatóak a legnagyobb KO-k is.
A döntőt az amerikai Koa Viernes és a lengyel David Zalewski játszotta le, és kettejük párharca bizony nem tartott túl sokáig. Először Viernes nyomott egy cseppet sem baráti sallert Zalewskinek, aki némi szédelgés után nem tartotta oda a másik orcáját, hanem visszaadta a pofont, de kamatostól.
hétfő, 2022. március 7. 23:44
Ez pedig annyira jól sikerült, hogy Viernes összeomlott, mint egy lágyra sikerült kocsonya. Ilyenkor 30 másodperce van az embernek lábra állni, de az amerikainak ez nem igazán jött össze, így a szupernehézsúly serlege a lengyelé lett.
A verseny nagy hiányzója egyébként a sportág igazi szupersztárja, az orosz Vaszilij Kamockij volt, aki érthető okokból nem lehetett jelen a megmérettetésen, de a lengyel megígérte neki, hogy ha végre összeakadnak, őt is kilapítja, mint egy békát.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal