Palesztina megszállása

5 videó
Szigorúan 18 éven felülieknek!
A cionizmus rémuralma Palesztinában.
A film bemutatja, amit a hírforrások folyamatosan elhallgatnak, eltussolnak, vagy amit már végképp nem tudnak elpalástolni, azt elferdítve, meghamisítva, megvágva mutatnak be!!

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Palesztina megszállása (HunSub)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Education (Oktató) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2012. január 10. Nézettség: 831

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2012. január 10. 23:45
A film bemutatja azt, amit a hírforrások folyamatosan elhallgatnak.
szerda, 2012. január 11. 16:46
Ugye létezik olyan kitüntetett cím, hogy a Világ hét csodája! Akkor miért ne lehetne olyan címet is osztogatni hogy a Világ hét szégyene! Mert ez a történet ami több mint fél évszázada tart, az elsők között lehetne!

Szégyellhetik magukat a nagymenő politikusok, mikor ezt, meg sok hasonló gyalázatot nap mint nap nyugodt lelkiismerettel, már ha van nekik, hagynak megtörténni.

Bezzeg ha valaki egy kicsit is törvényt sért, azonnal ott van a büntető törvénykönyv, és kíméletlen szigorral azonnal lesújt. A filmben látottak minden Nemzetközi és emberjogi törvényt sárba tipornak, az elkövetők gyilkolhatnak, gyalázhatnak, elvehetnek, eltiporhatnak büntetlenül mindent és mindenkit.

Ilyenkor Hol van az ENSZ? Hol vannak a nagy hatalmak vezetői? Ez az Emberiség egyik nagy szégyen foltja, amit hagynak azok a Nemzetközi szervezetek, nagy hatalmak vezetői, akik azért kellenének hogy legyenek, hogy minden ehhez hasonlót megakadályozzanak, és az emberek biztonságát, élhetőbb jövőjét, fejlődését megteremtsék egy élhetőbb világban, világért.

Bízom benne hogy a jövő történelem könyvei csak úgy emlegetik majd a 20. és a 21. század vezetőit, mint véreskezű diktátorok, kik addig példátlan mértékű Népirtást és rabszolgatartást zúdítottatok a világ civil lakosságára.

Semmivel nem különbek mint Napóleon, Sztálin, vagy Hitler, sőt rosszabbak, mert most falkába verődve az egész világon, politikai szemfényvesztéssel törvényt maguknak csinálva hatékonyabban fosztogatnak, nyomorgatnak, gyilkolnak, éheztetnek, elnyomnak, miközben pszichológiailag manipulálnak, fenyegetnek, zsarolnak, kijátszanak, fegyverekkel kereskednek, embereken, civil lakosságon kísérleteznek.

Őszintén mondom, még a Sátán sem ennyire aljas, Ő ezekhez a dolgokhoz pitiáner valaki. És mi még azt hittük hogy a Sátánnál nincs rosszabb! Dehogynem!
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal