Padre Crespi collection

3 videó
Móricz János Nemzetközi Őstörténeti Konferencia
"Ezt a történetet a világ minden nemzetének meg kell ismernie"
Az amerikai kontinens, a pár száz éve ráaggatott nevével ellentétben nem új, hanem ellenkezőleg, régi.

Sőt: ősrégi!

Erről tanúskodik megannyi „lelet”, hajdan-volt, kataklizmák előtt élt népek néhai városai, szobrai, épített és kulturális hagyatéka. Megdöbbentő építési technológiák, ősi szerkezetek, megmagyarázhatatlan tudás…
Rejtélyek és kérdőjelek.

Egy Amerikába vándorolt hazánkfia, a körmendi (horvátnádaljai) születésű Móricz János neve csak hazánkban cseng aránylag ismeretlenül. A világon sokan ismerik és tisztelik, mint egy különleges ecuadori földalatti barlang és ismeretlen ősi tárgyak felfedezőjét, valamint egy újszerű prehistorikus elmélet képviselőjét.
Elmélete dióhéjban:
- több európai nép őse élt az amerikai kontinensen (egy-gyökerűség – egy ősi közös nyelv), beleértve a magyarokat.
- utódai vagyunk egy magas kultúrájú igen ősi civilizációnak, ahonnan tudásunk és ősi hitünk ered és vándorolt velünk együtt Indiába, majd a Távol- és Közel-Kelet régióiba
- az emberiség származása és történelme nem olyan, ahogyan azt ma tanítják

Ma már több neves külföldi és magyar szakember, tudós kutatja és támogatja a Móricz által felvetett hipotéziseket.
Ezeket a legújabb kutatásokat hoztuk el Magyarországra a magyar emberekhez.
Az ún. Móricz-témát még manapság is igyekeznek elkendőzni, vagy legalább elferdíteni, akiknek a történelemfabrikálás az érdeke.
Ezzel a nagy jelentőségű konferenciával egyrészt fejet hajtunk Móricz János bátorsága és tisztánlátása előtt, másrészt kinyitjuk a kaput, mely az amerikai földrész és a magyarokkal rokon népek eddig ismeretlen világába vezet.
A kapu, melyet e konferencia megnyit, egy olyan új világra nyílik, mely az egyik legősibb bölcsője az emberiségnek, és köztük a mi őseinknek. Az amerikai kontinenst gyakorlatilag meg sem említi a történelem a kolonizáció újkori ideje előtt. Amit mond róla, az, hogy „pogány primitív törzsek éltek” e földön, akiket tűzzel-vassal kellett a kereszténységre téríteni.
Ebből a minden alapot nélkülöző és tudománytalan (valamint erkölcstelen) megállapításból SEMMI SEM IGAZ! Egyetlen szó sem!
A konferencia díszvendége: Dr. Gerardo Peña Matheus, Móricz János ügyvédje Ecuadorból. Az ügyvéd úr hosszú évtizedek után először áll nyilvánosság elé, hogy hitet tegyen Móriczról, e jeles magyarról, mert szerinte „méltatlan, ahogy a világ Móriczcal és az elméletével bánik”.
Móricz János 1991-ben éppen egy nemzetközi őstörténeti konferencia megszervezésén dolgozott, amikor Ecuadorban váratlanul elhunyt. Ez a körmendi konferencia így Móricz „végrendelete” szerint való.
A konferencia Móricz János kutatásainak bemutatásán túl, arról az ősi és eltitkolt világról, valóságról szól, melyre ő az ecuadori Tayos barlang (1969. óta Táltosok Barlangja) felfedezésével kaput nyitott. Lépjünk át rajta!
Köszönjük a magyarok Nagyboldogasszonyának a sok áldást, mellyel segít bennünket e nagy esemény munkálataiban!
Kérjük áldását minden kedves résztvevőre és támogatónkra.

A Szervezők:
Purisaca Golenya Ágnes
Varga Zoltán
Ulicska Tamás
és munkatársaink.

Kelt: 2012. január 16-án

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dudás Jenő Zsolt
 

Padre Crespi collection 2/3



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Education (Oktató) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2013. április 25. Nézettség: 495

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal