Alcyon Plejádok

17 videó
Alcyon Plejádok-katasztrófák és más furcsa jelenségek.
Ez a videósorozat - ahogy ezt az előző cikkünkben is kihangsúlyoztuk - meghatározó lehet a Föld jelenlegi fénymunkás és szellemi kereső népessége tudati szintjének az emelésében. Különösen az első három videó.A másik hat már kevésbé, mert azok inkább már a világűrbeli ( 3D/4D-s sci-fis félelem-világegyetembeli ) hüllők és a földi elit megtévesztéseinek panorámaszerű képét adják, melyek magas színvonalon készített jó összefoglalói a szokásos ömlesztve szállított konteós témáknak, amik inkább azoknak a szellemi keresőknek a mindennapi kenyere, akik még tele vannak belső feszültséggel és kételyekkel, mivel az új, Alcyonei Fényvilág értékeit is még a régi ( állandóan ellenséget kereső és találó - azaz a belső problémáikat automatikusan külső okokra visszavezető ) tudattal akarják megragadni.

Ugyanankkor még fel szeretnénk hívni a figyelmet arra a nem elhanyagolható tényre is, hogy ezek a videók a világnyelveken megjelentek után 2-3 hónappal magyarul is kezdtek megjelenni folyamatosan, azaz a 13 kiválasztott nyelv között, melyekkel a világot informálni akarták, a magyar is beletartozott! És ez csak úgy volt lehetséges, ha már a videókészítő csapatban is ( amely mögött minden valószínűség szerint a mexikói Biblioteca Pleyades-csoport áll ) volt egy magyar anyanyelvű vagy legalábbis egy külsős segítő.

( Gondoljuk csak bele : az utóbbi 20-30 év számtalan meghatározó cikke, könyve, videója, melyek különböző ufós/ alternatív tudományos konferenciákról, riportokról, konteós vagy leleplező témákról szóltak főleg angol nyelven, ezeknek a 99%-a mai napig nincs meg magyarul, éppen ezért a magyar anyanyelvű szellemi keresőhöz még most sem jutnak el elsőkézből igazán a nyugati haladó kutatás eredményei, csak az álrendszerváltás óta hivatalosan beiktatott szűrőkön keresztül, melyeket olyan - sok szellemi kereső által is istenített - megmondó emberek képvielnek, akikkel pl. az internetes tévékben is szinte már napi rendszerességgel találkozhatunk.)

Magának a filmek elkészítésének az ideje is nagyon fontos tényező, mivel az első videót spanyolul majd angolul még 2012. december elején tették fel, azaz december 21. előtt! A második és harmadik videót ugyanezeken a nyelveken már januárban, azaz a december 21-i sokk után!

Az első videó ezért hangsúlyozza ki a dimenzióátmenet idejét, a háromnapos sötétséget, mely akkor valóban hiperrealitás volt, és sok millió fénymunkás és szellemileg ébredező ember szerte világon komolyan készült rá, minek is tagadjuk - ahogy az elit is! ( A háromnapos sötétség lehetőségéről a hivatalos magyar média természetesen csak a szilveszteri kabaré szintjén tudott beszélni. )

Ám most is azt történt, amint azt az idősebb fénymunkások már megélték 1999/2000. év fordulóján : a minden spirituális szinten beharangozott óriási változások látszatra elmaradtak. Az első felemelkedés-elmaradást a fénymunkások ugyan még jól tudták tolerálni ( bár a szkepitikusok gúnya csak egyre nőtt körülöttük ), mivel tudták, hogy ez azért történt, mert a Föld egy másik idővonalra tért át 1987-ben a kritikus 1986-os esztendő után, amikor is eldölt, hogy a János jelenések forgatókönyve teljesedik-e be ( 1986-ig az emberiség teljesen a János jelenések idővonalán haladt - pl. "a tengerből feljövő fenevad" hét feje az akkori G7-ek jelentette stb. ), vagy rátér az addig alternatívaként jegelt plejádi-maja idővonalra, mely jóval kisebb emberveszteséget okoz a dimenzióátmenet során!

Mert ez a lényeg, kedves Barátaink! Ez az a kulcs, amelynek segítségével itt és most megérthetjük jelen helyzetünket is, mind személyes, mind kozmikus vonatkozásban! A Teremtő Atya szeretete különleges módon tüntette ki ezt a bolygót, amely példátlan a világegyetemünk eddigi történetében : megengedte, hogy fizikai testben emelkedhessünk fel, azaz nem kell levetni a fizikai ruhát ( meghalni ), hogy asztráltestben átdimenzionáljunk egy magasabb regésszintű bolygóra - mely a multiverzumban rutinszerűen következik be minden olyan bolygónál, mely a saját asztrológiai ciklusát lefutotta, vagyis az adott civilizáció tudati ugrásának a feltétele létrejött.

 
16. Alcyon Plejádok - Hírek 2013, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek.
17. Alcyon Plejádok - Hírek 2013, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek.
45. Alcyon Plejádok - Hírek 2015, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek.
ALCYON-PLEJÁDOK 10. - Tisztázatlan összeesküvések és merényletek...
ALCYON-PLEJÁDOK 11. - Az emberi DNS káros módosítása a földönkívüli elit által...
ALCYON-PLEJÁDOK 12. - A megtévesztés, amelynek segítségével a sötét hatalmak csökkentik...
ALCYON-PLEJÁDOK 13. - Terv az emberek sterilizációjára és a szabadság korlátozására...
ALCYON PLEJÁDOK 4. - A FÖLDÖNKÍVÜLI BETOLAKODÓK URALMA ÉS AZ ÚJ VILÁGREND
ALCYON PLEJÁDOK 5. - A Titanic elsüllyedésének összeesküvés-elmélete és a 11...
ALCYON PLEJÁDOK 6. CSALÁS AZ ARANNYAL, ÉS AZ ELNYOMÓ FÖLDÖNKÍVÜLIEK EGYÉB MEGTÉVESZTÉSEI
ALCYON PLEJÁDOK 7. Az illuminátus uralmának vége, krízis a Vatikánban...
ALCYON PLEJÁDOK 8. Tesla új energiaforrása és az uralkodó földönkívüliek semlegesítése
ALCYON PLEJÁDOK 9. Az elit összeomlása és a Bilderberg Klub, NWO és a fényes lények megmentő akciója
ALCYON PLEJÁDOK 14. - Hamis Zászló Alatt Végrehajtott Cselekmények: Kifogás Az Állampolgárok...
Alcyon-Plejádok 15-1. Az ISON-üstökös és hatásai, Obama diktatúrája...
Alcyon-Plejádok 18/2. Meghalt Hitler, vagy Dél-Amerikába menekült? Napjaink náci öröksége.
Alcyon Plejádok (1/3. rész) - eredeti változat
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

ALCYON PLEJÁDOK 7. Az illuminátus uralmának vége, krízis a Vatikánban...



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2013. június 1. Nézettség: 1,109

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal