Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Xiaomi Mi 5 Pro Ceramic Back Cover Scratch Test Review



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. április 1. Nézettség: 477

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. április 1. 21:35
A fúrótól sem fél ez a páncélos mobil!!!!!!!!!!!!!!!!
péntek, 2016. április 1. 21:35
Tegnap írtunk arról, hogy a Xiaomi megcélozná az iPhone SE-t, most pedig újra a kínai cég kerül a célkeresztbe azzal, hogy egy kissé PR-szagú, de azért érdekes videóval mutatja be, mire képes a kerámia borítású csúcsmobilja, ha olyan eszközökkel esünk neki, melyek nem igazán valóak okostelefon közelébe.
péntek, 2016. április 1. 21:36
Aki ismerős a céltalan telefonnyúzós YouTube videók világában, sűrűn láthat olyan anyagokat, melyek egyébként a teljesen értelmetlen pusztítás kategóriába tartoznak, ám valahogy mégis képtelen vagyunk róluk levenni a szemünket. Méregdrága iPhone-ok lelik halálukat különféle kaliberű fegyverekből leadott lövések miatt, a legújabb Samsungok pattognak a járdán, és a céget egyenesbe állítani kívánó csúcs-HTC-k robbannak fel a mikróban. Kétség sem fér hozzá, hogy sokakból ellenérzést vált ki a céltalan rombolás, ami a Xiaomi Mi 5 esetében inkább olyan, mintha a kissé béna technikatanár szeretné bemutatni, hogy ezen a telefonon semmi nem fog.
péntek, 2016. április 1. 21:36
A Xiaomi Mi 5 bemutatója februárban volt, bár azt még nem tudni, hogy a boltokba mikor kerül, de a videó szerint a kerámia borítás kiválóan ellenáll a fizikai behatásoknak, és bevalljuk, már-már el is hisszük, amit látunk, de azért kicsit olyan, mintha az úriember nem adna bele apait-anyait.
péntek, 2016. április 1. 21:36
Ami viszont tény, hogy bár idehaza nincs minden háztartásban egy-egy Xiaomi telefon, árához mérten nagyon jó hardveres felszereltséget kínál a kínai gyártó, és ahogyan tegnap is írtuk, mégiscsak 5 százalékot hasít ki a piacból, az pedig nem kevés telefon. 71 millió.
péntek, 2016. április 1. 21:41
Állítólag, robbanás biztos,,,!!!!!???......
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal