Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

ISS Symphony - Timelapse of Earth from International Space Station | 4KA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. április 9. Nézettség: 206

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. április 9. 23:28
A NASA új lélegzetelállító felvételei a Földről..........
szombat, 2016. április 9. 23:29
Szükséged van egy nézőpontra? Természetesen - ahogy mindannyiunknak. Mindenkinek szüksége van emlékeztetőre, ami arra ösztönöz bennünket, hogy lássunk túl azon a kis buborékon, amiben élünk, hogy egy szélesebb rálátásunk legyen az életre.
szombat, 2016. április 9. 23:30
Dmitry Pisanko, a videó szerkesztője, a nyilvánosan elérhető Nemzetközi Űrállomás (ISS) felvételek mellé Ludovico Einaudi szép zenéjét társítva egy négy perces lélegzetelállító timelapse felvételt hozott össze.
szombat, 2016. április 9. 23:30
Pisanko az ISS Föld körüli pályája során készített filmfelvételeiből válogatott. Láthatjuk a legnagyobb városok hatalmas fénylő foltjait, melyeket a mélykék óceánok ölelnek körül. De megfigyelhetjük a sarki fény, és a villámlások természeti jelenségeit is odafentről.
szombat, 2016. április 9. 23:30
Fontos ilyen felvételeket látnunk, mert így egy tágabb perspektívát kapunk arról a helyről az univerzumban, ahol mindanyian élünk, és amelyen valamennyien osztozunk. Ha az ember néha leragad az élet apró részleteinél (ami gyakran előfordul), akkor kell egy ki szünet, hogy emlékezzünk annak a puszta csodájára és szépségére, ami körülvesz minket.
szombat, 2016. április 9. 23:31
Légy igaz Ember és vigyázz a környezetre!!!!!!!!!!!!!!
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal