Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Rejtélyes energiasugárral lőttek a menekülő ufó után a Földről



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. április 20. Nézettség: 481

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. április 20. 21:16
Rej¬té¬lyes ener¬gia¬su¬gár¬ral lőt¬tek a me¬ne¬külő ufó után a Föld¬ről
Az ISS űr¬ál¬lo¬más ka¬me¬rái új¬fent kü¬lön¬le¬ges fel¬vé¬tel¬lel ör¬ven¬dez¬tet¬ték meg az ufó¬va¬dá¬szok népes tá¬bo¬rát.
A nemzetközi űrállomásról érkező, interneten is figyelhető élő közvetítésen ismét hátborzongató jelenet tanúi lehettek az adást nézők. Ezúttal úgy látszik, lankadt a NASA munkatársainak figyelme, és nem kapcsolták le időben a kamerát, ahogyan az jó szokásuk ilyen esetekben.
Egy német ufóvadász a következő jelenetet szúrta ki: A Földről egy azonosítatlan repülő objektum emelkedett fel. Alig, hogy elhagyta a kamera látóterét, szinte ugyanazon a ponton, ahol eredetileg megjelent, egy hatalmas energiasugár bukkant fel, mintha a távozó jármű utána lőttek volna.
A felvétel az egyik legrégebbi ufófigyelő szervezet, a MUFON weblapján is nyilvántartásba került 75904-es akta néven, mint hiteles észlelés.
Az ufókkal foglalkozó szakemberek szerint az emberiségnek egyelőre még nincs birtokában olyan fegyver, amellyel hasonló nagyságrendű pusztító energiasugarakat lehetne kilőni az űrbe. Ezért könnyen lehet, hogy egy, a földönkívüliek közt zajló háborús incidensnek lehettünk szemtanúi.
A NASA természetesen a legritkább esetekben reagál az ilyen és ehhez hasonló "észlelésekre". Jobb magyarázat híján így be kell érnünk azzal, amit látunk, illetve az önjelölt szakértők elméleteivel.

Szeretettel meghívjuk a Visszatérés elnevezésű hangversenyünkre, melyen Marko Miletić - csellóművész és Valentina Nenaseva - zongoraművésznő lép fel. A koncert április 19-én a Városháza dísztermében kerül megrendezésre este 20 órai kezdettel. A belépés díjtalan.
A koncert fiatal és tehetséges fellépői, akik újvidéki Művészetek Akadémiáján dolgoznak, egy lendületes energiával fogják a közönség számára közelebb hozni Schnittke is Rahmanyinov művészetét.
szerda, 2016. április 20. 21:16
2...............
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal