Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

F-35 Joint Strike Fighter • One Cool Jet Plane



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. augusztus 4. Nézettség: 1,128

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. augusztus 4. 04:49
Az amerikai légierő bejelentette kedden, hogy hadrendbe állította a legkorszerűbb F-35A típusú vadászgépek első repülőszázadát.
csütörtök, 2016. augusztus 4. 04:49
Herbert Carlisle tábornok, a légierő hadműveleti parancsokságának vezetője washingtoni sajtókonferenciáján hozta ezt nyilvánosságra. A Lockheed Martin F-35A típusú vadászgépéről szóló bejelentést mérföldkőnek minősítik az Egyesült Államokban, részben azért is, mert ez a 379 milliárd dollárba kerülő projekt a Pentagon jelenleg legnagyobb szabású fegyverprogramja.
csütörtök, 2016. augusztus 4. 04:50
A légierő döntése az F-35A vadászgépek hadrendbe állításáról világos és erőteljes jelzés az Egyesült Államok barátainak és ellenségeinek egyaránt, hogy az F35-ös képes beteljesíteni küldetését” – fogalmazott Chris Bogdan, a légierő altábornagya, a program vezetője.
csütörtök, 2016. augusztus 4. 04:50
Carlisle tábornok felhívta a figyelmet arra is, hogy ezeket a vadászgépeket immár bevethetik harci cselekményekre is a Közel-Keleten vagy bárhol másutt, ahol szükséges.
csütörtök, 2016. augusztus 4. 04:50
Szakértők szerint ez az F-35-ös lehetővé teszi majd az amerikai haderőnek, hogy felderítsen ellenséges repülőt vagy más veszélyforrást messze a jelenlegi hatótávolságán túl, csapást mérjen rá, és jóval azelőtt távozzon, hogy az ellenség észlelné jelenlétét. Ugyanakkor Todd Harrison, a CSIS (Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Kutatóközpontja) védelmi kérdésekkel foglalkozó elemzője a Reutersnek azt mondta, hogy a program még mindig nem áll teljesen készen, a vadászgépek még nem tudnak mindent, amire eredetileg szánták őket.
csütörtök, 2016. augusztus 4. 04:51
A Pentagon F-35-ös programmal foglalkozó irodája bejelentette: további tárgyalásokat folytat a Lockheeddel újabb F-35-ös harci repülők vásárlásáról mintegy 15 milliárd dollár értékben.
________________________________________
csütörtök, 2016. augusztus 4. 05:15
Ez igen.........
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal