Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Actibump



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. augusztus 14. Nézettség: 334

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. augusztus 14. 01:12
Hétről-hétre azon vagyok, hogy olyan okos és intelligens kütyüket mutassak be az oldalon, melyek hasznossá teszik napjainkat. Ezek az eszközök leginkább kényelmet, biztonságot nyújtanak a usernek, de vannak olyan kütyük is, amelyekkel energiát is megtakaríthatunk.
vasárnap, 2016. augusztus 14. 01:13
Ergo az okos szerkezetek úgy kúsznak be az életünkbe szép lassan, mint Kapás Bogi a hajnali 800-as gyors döntőjében: komótos kezdés, aztán a végén azt vesszük észre, hogy kaptunk egy akkora tockost a technológiától, hogy a fal adja a másikat. Bogi úszása hatalmas bravúr volt, innen is gratulálok.
vasárnap, 2016. augusztus 14. 01:14
Szóval, mai írásom, egyelőre csak kísérleti projekt, pedig a svédek általában a technológiai vívmányok megálmodásában és kivitelezésében élenjáró nemzetnek számítanak Európában. Mégis ez az intelligens fekvőrendőr egyelőre valamelyik íróasztal nehezéke, aminek én annyira személy szerint nem örülök.
vasárnap, 2016. augusztus 14. 01:14
Visszatérve északi szomszédjainkhoz, régóta bevett szokás náluk, hogy akár extrém eszközökkel is hajlandók tenni azért, hogy jelentősen csökkentsék a közúton történő balesetek számát. Várhatóan a következő 50 évben nálunk is valami hasonló szemléletmód fog kialakulni hálózatfenntartó és társadalom között.
vasárnap, 2016. augusztus 14. 01:14
De addig is legyen itt példaként az Actibump nevő szerkezet – kezdő angolosoknak mai új szókapcsolatunk: bump into - amely egy elektromos-mechanikus szerkezet, bájosan megbújva az úttest felületén. Magyar kollégáknak mondom, hogy ez nem összetévesztendő a nálunk már-már kultikus ereklyének számtó csatornafedél halmaznak, melyek amúgy is hatással van az autók felfüggesztésére.
vasárnap, 2016. augusztus 14. 01:15
Tehát ez a fekvő akadály, ami a köznyelvben, vízszintesen elhelyezkedő, biztonsági hatóságot is jelent, csak akkor mutatja rosszarcát felénk, ha a megengedettnél gyorsabban érkezünk eléje.
vasárnap, 2016. augusztus 14. 01:15
Ez van...........
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal